Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Το κορίτσι του Leonardo DiCaprio κάνει jet ski

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός χάζευε τη σύντροφό του που «έσκιζε» τα κύματα


Εθεάθησαν σε νυχτερινό κλαμπ της Ίμπιζα το βράδυ της Τετάρτης και αυτό που όλοι μπόρεσαν να διακρίνουν στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι το πόσο ερωτευμένο είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Όμως, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε και την Παρασκευή σε εντελώς διαφορετική «κατάσταση»: ο Leonardo DiCaprio και η νέα του φίλη, Toni Garrn ήταν γιοτ του δισεκατομμυριούχου Vladislav Doronin και ετοιμαζόταν να κάνει βόλτα στη Μεσόγειο με τα jet ski του.

Η Toni με το μικροσκοπικό λευκό στράπλες μπικίνι της έδειξε για ακόμα μια φορά το καλλίγραμμο κορμί της – γνώρισμα που έχουν όλα τα κορίτσια του πρωταγωνιστή του Τιτανικού. Αλλά εκείνος έμοιαζε περισσότερο προβληματισμένος πάνω στο σκάφος του φίλου του, Doronin.


Χωρίς πουκάμισο για άλλη μία φορά, ο Leonardo στεκόταν σε απόσταση από το κορίτσι του, ενώ λίγο πιο μετά τον άφησε μόνο του για να κάνει τη δική της βόλτα με το jet ski.

Με ένα λευκό μπλουζάκι, το σωσίβιο της, μεγάλα γυαλιά για να προστατευθούν τα μάτια της από το νερό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η 21χρονη Toni φαίνεται να ανέβασε κατακόρυφα την αδρεναλίνη της, την ώρα που ο Leo τη χάζευε με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο στο χέρι...


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...