Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - H Pamela Anderson ξαναπαντρεύτηκε τον πρώην σύζυγό της Rick Salomon!

Νύφη για δεύτερη φορά με τον ίδιο άντρα ντύθηκε η Pamela Anderson! Η εκρηκτική star του Baywatch ξαναπαντρεύτηκε τον πρώην σύζυγό της Rick Salomon, με τον οποίο χώρισαν το 2007 λόγω «ασυμφωνίας χαρακτήρων! 


Η διάσημη star λάμποντας από ευτυχία, αποκάλυψε δημόσια το χαρμόσυνο νέο στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Help Haiti Gala», που διοργάνωσε ο Sean Penn στο Beverly Hills το Σάββατο. «Ναι, είμαστε ξανά ανδρόγυνο! Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όπως και οι οικογένειές μας». 


Η Pamela εμφανίστηκε φορώντας ένα ροζ μακρύ φόρεμα που αναδείκνυε τις διάσημες καμπύλες της, όμως τα βλέμματα όλων μαγνήτισε το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε ο Salomon.

Η ηθοποιός, η οποία τον τελευταίο καιρό υποστηρίζει ένθερμα την PETA, παραδέχτηκε τον Οκτώβριο, ότι η σχέση της με τον Rick αναζωπυρώθηκε, χωρίς ν΄ αφήσει υπονοούμενα περί γάμου. Ωστόσο, ο γάμος δεν είναι η μόνη αλλαγή στη ζωή της Pamela Anderson καθώς πρόσφατα απαρνήθηκε τα μακριά ξανθά μαλλιά της, επιλέγοντας ένα κοντό κούρεμα που την κάνει πιο classy.

Η Pamela Anderson έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 16χρονο Brandon και τον 15χρονο Dylan, από το γάμο της με τον ελληνικής καταγωγής τραγουδιστή, Tommy Lee.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...