Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αλέξης Γεωργούλης: Διαψεύδει τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου

«Μη γυρίσεις να χαιρετήσεις κάποιον, αμέσως να σας κάνουν ζευγάρι!»


Στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Τόνια Σωτηροπούλου απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του σε κυπριακό περιοδικό, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί ότι πέρασε κατάθλιψη για περίπου τρία χρόνια λόγω ενός χωρισμού!


«Μη γυρίσεις να χαιρετήσεις κάποιον, αμέσως να σας κάνουν ζευγάρι! Την Τόνια την ξέρω από το 2006. Είμαστε γνωστοί, κάναμε παρέα και είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε. Εκείνη ήταν στο Λονδίνο κι εγώ στο Los Angeles. Συναντηθήκαμε τώρα, τους δύο μήνες που είμαι εδώ, γύρω στις πέντε με έξι φορές. Τώρα δεν ξέρω, η ίδια τι λέει γι’ αυτό;» είπε ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου και συνέχισε: «Όχι, δεν γίνεται κάτι με την κοπέλα. Είμαστε απλά φίλοι. Και στο παρελθόν μου είχαν χρεώσει φίλους και συναδέλφους για σχέσεις. Εδώ, είναι τόσο τραγικοί, που με έβγαλαν ζευγάρι με την αδερφή μου. Είχαν τραβήξει ένα βιντεάκι που ήμασταν κάπου μαζί και, την επόμενη ημέρα, σε όλες της εκπομπές, έλεγαν “Aυτή είναι η νέα κοπέλα του Γεωργούλη”. Όταν το βλέπουμε της λέω «δε μου λες ρε συ, τα έχουμε φτιάξει;» και μου απαντά «τι να σου πω; Πάντως αν συνέβαινε αυτό, θα μας πήγαιναν μέσα».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Αλέξης Γεωργούλης παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν βίωσε την κατάθλιψη και του πήρε τρία χρόνια για να την ξεπεράσει: «Έχω περάσει κατάθλιψη, κράτησε περίπου τρία χρόνια. Από έρωτα το έπαθα, επειδή τελείωσε μία σχέση. Ή μάλλον δεν ήταν από έρωτα, αλλά από την απώλεια αυτού του προσώπου που με έκανε να χαίρομαι τόσο πολύ και δεν μπορούσα να βιώσω ξανά αυτές τις στιγμές. Ήταν ένα "μαύρο" διάστημα στη ζωή μου και κάτι που με πιλάτευε. Εντελώς αυτοσχέδια το αντιμετώπισα! Ήμουν πιτσιρικάς τότε, μου έδειξα εμπιστοσύνη και πήρα ερήμην μου, ασυναίσθητα, το δικό μου δρόμο. Δεν γύρισα να πω “χρειάζομαι ψυχολόγο και χάπια”, δεν έπινα για να κοιμηθώ και να μην αισθάνομαι. Όχι. Τα βίωσα όλα, τα σκεφτόμουν όλα και “έτρωγα” όλα αυτά τα συναισθήματα - τα ανέλυα συνεχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...