Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Γιάννης Πλούταρχος: " Μου έχουν προτείνει να πάρω μέρος σε talent show, αλλά...

" Δεν υπάρχει απλώς ανθρωποφαγία, αλλά ολόκληρη κρεατομηχανή"


Ο Γιάννης Πλούταρχος που σε λίγες μέρες  ξεκινάν οι εμφανίσεις του στο "Παλλάς" με τον Μίμη Πλέσσα, μίλησε στην εφημερίδα Real Life και τον Ανδρέα Δερμιτζάκη για τις δημόσιες κόντρες συναδέλφων στον χώρο και για τα ριάλιτι σόου!


 Η νύχτα πιστεύεις πως έχει αλλοιώσει τον χαρακτήρα σου και την προσωπικότητα σου;

Καθόλου. Απλά στο παρελθόν ήμουν πιο ανεκτικός και είχα την υπομονή και την αντοχή. Τώρα πλέον δεν μπορώ να δικαιολογώ συνέχεια ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις. Δεν ανέχομαι τη βλακεία, τον ψεύτη και τον κακόβουλο.

Σε ενοχλεί που το τελευταίο διάστημα  οι κόντρες μεταξύ συναδέλφων σου γίνονται πλέον δημόσια και με έντονο τρόπο. Κάποιοι χαρακτηρίζουν αυτή την φάση " ανθρωπογαφία"

 Δεν υπάρχει απλώς ανθρωποφαγία, άλλα ολόκληρη κρεατομηχανή. Και οι κόντρες αυτές που λες υπήρχαν πάντα. Το να αλληλοκατηγορούνται όμως δημόσια οι συνάδελφοι μεταξύ τους το βρίσκω φθηνό, άκομψο και αντισυναδελφικό. Δεν έχω μπει ποτέ σε αυτό το "τριπάκι", ούτε σκοπεύω να μπω. Το να βγεις και να στήσεις στον τοίχο έναν συνάδελφο είναι τελείως αντισυναδελφικό.

Έχει ακουστεί πως θα έμπαινες  και στον χώρο της τηλεόρασης μέσω ένος ντοκιμαντέρ  που θα παρουσίαζες. Τελικά, θα υλοποιηθεί ποτέ αυτό το project;

Προς το παρόν έχειπαγώσει, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές μεγάλες οικονομικές δυσκολίες από τη μερία της παραγωγής. Ελπίζω τελικά να μπορέσει να βγει στον άερα, γιατί είναι κάτι ένα όμορφο και αξίζει να το δει ο κόσμος.

Θα πήγαινες ποτέ κριτής σε ένα τηλεοπτικό σόου, όπως είναι το "The Voice": Σου έχουν κάνει προτείνει κάτι ανάλογο;

Εμμέσως, κατά καιρούς, μου έχουν προτείναι να πάρω μέρος σε τέτοια talent shows, αλλά τα έχω παγώσει από την αρχή. Και αυτό γιατί δεν νιώθω ο κατάλληλος κριτής και νιώθω πάρα πολύ άσχημο να κρίνω κόσμο. Δεν θέλω να μπω σε μια διαδικασία όπου θα πρέπει να κρίνω ανθρώπους, Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα.

Παρ΄όλα αυτά, τα παρακολουθείς;

Για να σου πω την αλήθεια, όχι, δεν τα παρακολουθώ. Ενημέρωνομαι, αλλά προτιμώ, αντί να δω αυτά τα σόου από την τηλεόραση, να πάρω την κιθάρα μου και να γράψω ένα τραγούδι.

Πριν από λίγο καιρό είδε το φως της δημοσιότητας ένα θέμα που είχε να κάνει με περιουσιακά και φορολογικά σου στοιχεία. Τελικά, ποια είναι η αληθεία;

Όσον αφορά τα φορολογικά μου, πολύ σύντομα θα είμαι σε θέση  να μιλήσω ακριβώς για το τι συμβαίνει. Είμαι σε διαδικασία διευθέτησης. Δεν σκοπεύω να κρύψω τίποτα από τον κόσμο,  γιατί ειπώθηκαν απίστευτες υπερβολές και ανακρίβειες. Όταν έχω νέα, ο κόσμος θα μάθει ακριβώς τι συνέβη.

Και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανες για τη Χρυσή Αυγή και προκλήθηκε σάλος τι έχεις να πεις;

Να με κρατήσουν μακριά από πολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες. Εσύ από αυτή τη συνέντευξη  και την κουβέντα μας αντιλήφθηκες κάτι ακραίο; Τα λόγια μου παρερμηνεύτηκαν σε απόλυτο βαθμό, αλλά ευτυχώς ο κόσμος δεν μάσησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...