Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Ο Ωνάσης ήταν λεβέντης», δηλώνει ο Κόκοτας για τον φίλο του τον Αρίστο [βίντεο]

Για τον φίλο του Αριστοτέλη Ωνάση μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σταμάτης Κόκοτας στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε σε κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή.

«Ο Ωνάσης ήταν παλικάρι. Ήταν η προσωποποίηση της λεβεντιάς για μένα. Είχα την τύχη να είναι φίλος μου. Όπως ήμουν και με την κα Κάλλας, την θεά του τραγουδιού, και με την Τζάκι. Και οι δυο ήταν καλές και ευγενικές κυρίες. Ειδικά η Κάλλας με αγαπούσε πολύ. Μου έλεγε 'τι γλυκά που τραγουδάς'». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος. Προσθέτοντας «Μιλάς για ένα άνθρωπο που δεν ξέρει τι έχει και σε δέχεται όπως είσαι. Ίσως και χωρίς δεκάρα στην τσέπη σου. Και σου μιλάει με τον ίδιο τρόπο που θα μίλαγε στην μεγαλύτερο Αμερικάνο ή Εγγλέζο τραπεζίτη. Αυτός ήταν ο Ωνάσης. Για αυτό και αγαπήθηκε τόσο πολύ».

Στα πλαίσια της ίδιας εκπομπής ο Σταμάτης Κόκοτας μίλησε για το πως αντιμετώπισε ο Ωνάσης τον θάνατο του γιου του («Ίσως ήμουν ο μόνος που καθόταν, με έπιανε από τον ώμο, και μου έλεγε 'Τον έχασα. Δυστυχώς Σταματάκι τον έχασα'»). Καθώς επίσης -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star- για τα λουκούλλεια γεύματα στα οποία συμμετείχε στον Σκορπιό και πόσο τον στεναχωρεί που η Αθηνά δεν θέλει να έχει σχέση με την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...