Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Γιατί περνούν χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά;

Χωριστά περνούν το σαββατοκύριακο που διανύουμε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και μάλιστα ο ένας βρίσκεται στον Βορρά και ο άλλος στον Νότο!

Μία υποχρέωση της παρουσιάστριας στη Θεσσαλονίκη αλλά και η ανάγκη του παρουσιαστή να βρεθεί λίγες μέρες πριν το Πάσχα στο εξοχικό του στην Τήνο προκειμένου να το προετοιμάσει, ανάγκασαν το ζευγάρι να ζήσει για περίπου δύο 24ωρα χωριστά.

Η Φαίη έπρεπε να βρεθεί στη συμπρωτεύουσα για να παρευρεθεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της καλής της φίλης Ράνιας Θρασκιά ενώ ο Γιώργος έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι την Τήνο προκειμένου να ετοιμάσει το σπίτι που διαθέτει μαζί με τη σύζυγό του στο νησί όπου και θα περάσουν τις γιορτινές μέρες. Έτσι, δεν μπορούσαν παρά να απομακρυνθούν για λίγο καθώς πρόκειται για υποχρεώσεις που δεν μπορούν ούτε να αναβληθούν ούτε να περιμένουν.

Η μεν Φαίη χθες το βράδυ βρέθηκε στην παρέα της Δέσποινας Βανδή και του Δημήτρη Γιαννέτου στο εστιατόριο «Επτά θάλασσες» όπου είχαν σπεύσει να φάνε, ο δε Γιώργος σήμερα το πρωί ξύπνησε με την πιο όμορφη θέα, αυτή στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, εικόνα που φυσικά μοιράστηκε με τους φίλους του μέσω των social media.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...