Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ο Woody Allen φέρνει χολιγουντιανούς σταρ στην Ελλάδα!

Ο  Woody Allen ετοιμάζει μια νέα ταινία γεμάτη από άρωμα Ελλάδας στα σοκάκια της Πλάκας. Ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος θέλει να  δώσει το δικό του μήνυμα στην Τρόικα και στην Angela Merkel για τα όσα βιώνουν οι Έλληνες πολίτες. Ο μεγαλύτερος εν ζωή Αμερικανός σκηνοθέτης επιθυμεί να συνεχίσει τον κύκλο των ταινιών του με θέμα τις ιστορικές πόλεις της Ευρώπης με μια ταινία-ύμνο για την Αθήνα...Κάτι που έχει πολύ ενδιαφέρον ειδικά αυτή τη περίοδο που η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά.

Woody Allen
Woody Allen (Photo credit: ThomasThomas)
Ο Woody Allen, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life θα επισκεφθεί τη χώρα μας στις αρχές Μαΐου! Μάλιστα, ο ίδιος σε συνέντευξη του έχει δηλώσει πως αγαπά την Ελλάδα!

Το περασμένο καλοκαίρι είχε επισκεφθεί το νησί του Παπαδιαμάντη για να κάνει ρεπεράζ για τη νέα του ταινία... Επίσης, έκανε εξόρμηση και σε διάφορα μέρη της Κεφαλονίας, για να βρει ποια από αυτά θα φιλοξενήσει στα κάδρα του φιλμ που ετοιμάζεται να γυρίσει. Αυτό θα φέρει τον προσωρινό τίτλο Athenhs by night και θα διηγιέται τη ζωή ενός νεαρού Αμερικανού συγγραφέα που ζει στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη, γράφοντας ένα μυθιστόρημα για την ελληνική κρίση...

Τον ρόλο του συγγραφέα θα ενσαρκώσει ο Brad Pitt , ενώ την Ελληνίδα αγαπημένη του θα υποδυθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η Penelope Cruz. Μάλιστα, εδώ και καιρό βρίσκεται στη χώρα μας το συνεργείο του  Woody Allen για να ολοκληρώσει το ρεπεράζ της ταινίας, το οποίο συνυπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο μεγάλος Αμερικανός Paul Auster. Τα περισσότερα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, γύρω από την περιοχή της Πλάκας, στην Κεφαλλονιά, στη Σκιάθο και τη Λέσβο.

Κύριο μέλημα του Woody Allen είναι να μεταδώσει μέσα από την ταινία του, ένα μήνυμα αισιοδοξίας, κάτι που, με τον τρόπο του, προσπαθεί να το κάνει κάθε φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...