Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η Κατερίνα Στανίση απαντά, πρώτη φορά, στους επκριτές της

Το ότι δεν είναι η νονά του Πάσχα, αλλά η νονά όλου του χρόνου, δήλωσε η Κατερίνα Στανίση και, για του λόγου του αληθές, εμφανίστηκε στο «Μίλα» με κατακόκικινη τουαλέτα!

«Δεν έχω ακούσει και τόσο αρνητικά πράγματα, αλλά ποιος τολμάει να μου τα πει εμένα; Η Ελλάδα πώς είναι βρε παιδιά; Δεν είναι η Ελλάδα αυτή; Ο καθένας ότι θέλει λέει. Η Ελλάδα δεν είναι το Ντουμπάι. Εγώ μεγάλωσα σε λαϊκογειτονιά, με το Πάσχα στην αυλή. Το σπιτάκι το εξωχικό, λιακάδα, ο άνθρωπος με το φανελάκι που ψήνει το αρνί... Η νονά έτυχε να είναι η Στανίση και πάει με την τουαλέτα. Τι έπρεπε να κάνω; Να πάω με την ποδιά για να δείξω πόσο απλή είμαι;», διερωτήθηκε η τραγουδίστρια, απαντώντας στις αρνητικές κριτικές για το γνωστό σποτάκι.

Όπως πρόσθεσε, η αγάπη που παίρνει από τον κόσμο είναι κάτι το μοναδικό, ενώ είπε αμέσως «ναι» όταν της έγινε η πρόταση για το διαφημιστικό.

«Εγώ δεν είμαι η νονά του Πάσχα, αλλά η νονά όλου του χρόνου... Όσο θα ζώ, όπου μπορώ να βοηθήσω, θα το κάνω. Χρήματα θα είναι; Που αυτόν τον καιρό δεν μας περισσεύουν βέβαια... Από αυτά που μπορώ... Τρόφιμα θα είναι σε ιδρύματα; Να τραγουδήσω για τον στρατό; Τα κάνω αυτά και είναι κάτι που μου πηγαίνει», κατέληξε η λαϊκή τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...