Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

H Elle Macpherson παντρεύτηκε με το δισεκατομμυριούχο Jeffrey Soffer στα Φίτζι!


Στον τροπικό παράδεισο των Φίτζι παντρεύτηκε η Elle Macpherson με το δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της, Jeffrey Soffer! 

H super καλλονή από την Αυστραλία, γνωστή και ως «Το Σώμα», αντάλλαξε όρκους αιώνας αγάπης στα εξωτικά νησιά του Ειρηνικού ενώπιον συγγενών και φίλων!  Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο, ένα χρόνο ακριβώς μετά το χωρισμό του που κράτησε οκτώ μήνες. Οι δυο τους επανασυνδέθηκαν το Δεκέμβριο του 2012, όταν ο Jeffrey Soffer τραυματίστηκε σε συντριβή ελικοπτέρου στις Μπαχάμες, στην οποία σκοτώθηκε ο φίλος του Lance Valdez και ο ίδιος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Λίγο καιρό μετά η Elle εθεάθη με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων στο χέρι.

Φίλος του ζευγαριού επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου τους στο περιοδικό Us Weekly, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Άγνωστο εάν στη γαμήλια τελετή παραβρέθηκαν οι δύο γιοι της Elle, ο 15χρονος Flynn, και ο 10χρονος Aurelius Cy, που απέκτησε από την προηγούμενη σχέση της με τον Arpad Busson.

 Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την Ellen. To 1986 παντρεύτηκε με τον Γάλλο φωτογράφο μόδας Gilles Bensimon, ο οποίος ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός της Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 1989.

Από το 1995 μέχρι το 2005, η Elle είχε σχέση με τον επίσης Γάλλο χρηματιστή Arpad Busson, με το οποίο απέκτησε δύο γιους. Ο Arpad απέκτησε πρόσφατα μωρό με την ηθοποιό Uma Thurmun.

Η εκθαμβωτική Elle Macpherson κατά τη διάρκεια της πορείας της στο χώρο του modeling, απέκτησε το παρατσούκλι «The Body», λόγω των απίστευτων αναλογιών της, τίτλο που κατέχει δικαίως μέχρι και σήμερα στα 50 της χρόνια!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...