Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Αυτός είναι ο 25χρονος νέος σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού


Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού προκειμένου να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της Μάνου Ιωάννου που έδινε εκεί παραστάσεις στα πλαίσια της περιοδείας του «Άντρες Έτοιμοι για Όλα».


«Η Ναταλία μπορεί να μην εμφανίζεται με τον αγαπημένο της στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας για ευνόητους λόγους, αλλά εδώ στην Αλεξανδρούπολη θα πρέπει να πέρασε όμορφα, αφού έδειχνε να απολαμβάνει το πρόγραμμα».

Αυτό δήλωσε στην Espresso -που ανάδειξε το θέμα- θαμώνας του νυχτερινού κέντρου της Αλεξανδρούπολης που είδε τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Άντρες με Όλα» να μπαίνουν στο κέντρο (μετά την παράστασή τους), συνοδευόμενη από την Ναταλία Γερμανού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας εκ αυτών, ο 25χρονος Μάνος Ιωάννου (σ.σ. γνωστός από την συμμετοχή του στις σειρές «Βασιλιάδες» και «Κλεμμένα Όνειρα») κάθισε δίπλα της όλο το βράδυ. Με το ρεπορτάζ να επισημαίνει πως οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ κοντά και μάλιστα χωρίς να το κρύβουν.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και που ήθελαν τον ταλαντούχο ηθοποιό να είναι ο νέος αγαπημένος της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...