Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

«Πόλεμος» στο Facebook του Πάνου Κιάμου

Οι επισκέπτες της σελίδας τού τραγουδιστή τον στόλισαν κανονικότατα
Επισκέπτες της επίσημης σελίδας του Πάνου Κιάμου, στο Facebook, «στόλισαν» τον τραγουδιστή για τη συμμετοχή του και τη στάση που κράτησε στη συγκεκριμένη υπόθεση φοροδιαφυγής. «Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο «SUMMER FIX» της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές, ουδόλως ευθύνομαι.

Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου», έγραψε ο Πάνος Κιάμος στο Διαδίκτυο, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Το σχόλιο προκάλεσε αντιδράσεις. Ιδού μερικές από τις πιο ήπιες απαντήσεις που αναρτήθηκαν στην ίδια ιστοσελίδα:

Kostas Gren. «Εκτός από νομική ευθύνη που μπορεί να μην έχετε, έχετε ως δημόσιο πρόσωπο και κοινωνική ευθύνη. Τελικά, καταδικάζετε το γεγονός της φοροδιαφυγής των νυχτερινών κέντρων ή δεν σας αφορά; Η εμφάνισή σας στο σφραγισμένο και παράνομα ανοιχτό κέντρο δείχνει ότι πέρα από τις αποδοχές σας τυχόν αντικοινωνικές και παραβατικές τακτικές σάς αφήνουν αμέτοχο. Ή μάλλον συμμέτοχο...».

Γρηγόρης Αντωνόπουλος. «Προφανώς και ευθύνεσαι. Εν γνώσει σου για την κλεψιά τους, όπως φαίνεται από την παραπάνω ανάρτησή σου, εργάστηκες στην επιχείρηση. Να μην τραγουδούσες και να τους έκανες μήνυση για διαφυγόντα κέρδη σου. Καμία συμφωνία δεν ίσχυε εφόσον η επιχείρηση ήταν σφραγισμένη. Και επίσης εν γνώσει σου και πάλι βγάζεις μια ανακοίνωση και μας δουλεύεις. Συμβουλή; Απόλυσε τον γλύκα που την έγραψε. Την ανοησία σου τη μεγιστοποίησε».

Iakovos Maroulis. «Ο Πάνος και ο κάθε τραγουδιστής δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο επιχειρηματίας φοροδιαφεύγει ή όχι, δεν είναι αυτός ο ρόλος του. Εφόσον αυτός λαμβάνει τα χρήματα μέσω συμβολαίου και όχι μαύρα.

»Από την άλλη, όμως, ο τραγουδιστής δεν είναι αποκομμένος από τον κόσμο. Δεν μπορεί ο κ. Κιάμος να μην πληροφορήθηκε το κλείσιμο του μαγαζιού. Η κοινωνία της Χαλκιδικής είναι μικρή και θα είχε βουίξει ο κόσμος! Τι έκανε επ' αυτού; Οι δικηγόροι του τους οποίους συμβουλεύτηκε δεν του είπαν ότι ενδέχεται να γίνει ηθικός αυτουργός σε φοροδιαφυγή; Δεν θα ήταν πιο έντιμο να ανακοινώσει πως λόγω των συνθηκών δεν μπορεί να τραγουδήσει και να επιστρέψει την όποια προκαταβολή; Δεν τον ενημέρωσαν οι δικηγόροι πως το οποιοδήποτε ιδιωτικό συμφωνητικό έχει ισχύ κατώτερη του κράτους;

»Συμπαθώ τον Πάνο και μου αρέσουν τα τραγούδια του, αλλά σε αυτή την περίπτωση υπέπεσε σε λάθος».

«Το δε Σάββατο, έχοντας θορυβηθεί από όλα αυτά που ακούστηκαν, επικοινώνησα με την επιχείρηση και έλαβα τη διαβεβαίωση ότι το βράδυ το μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά[...] Θεώρησα ότι το θέμα διευθετήθηκε για αυτό και εμφανίστηκα, σεβόμενος πάνω από όλα τον κόσμο που ήταν εκεί» ανταπάντησε, χθες το βράδυ, ο καλλιτέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...