Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

4+1 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Παντελή Παντελίδη!

Ότι μια κοπέλα ήταν η αιτία να τον μάθουμε το ξέρουμε, ότι τα τραγούδια του τα ανέβαζε στο youtube για να μη χαθούν επίσης, καθώς και το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων. Τώρα θα μάθουμε ποια παιδική ανάμνηση δεν θα ξεχάσει ποτέ, καθώς και σε ποιον τραγουδιστή δεν θα έδινε τραγούδι του!

«Η τελευταία φορά που έβρισα ήταν πριν δύο εβδομάδες, όταν είδα έναν άγνωστο να κλωτσάει ένα σκυλί… Βγήκα εκτός εαυτού και του φώναξα με έντονο ύφος να σταματήσει», δήλωσε ο τραγουδιστής και κάπως έτσι μάθαμε για τις φιλοζωικές του ανησυχίες. Όσο για το πώς αντιδρά στο δρόμο, όταν κάποιος τον… βρίσει; «Συνήθως ψύχραιμα! Και τις περισσότερες φορές αν δε συμβεί κάποιο ατύχημα, θα γελάσω και δε θα πω κάτι!», εξήγησε, ακόμα κι αν η υπαιτιότητα είναι του άλλου οδηγού.

Εκτός από τραγουδιστής, ο Παντελής Παντελίδης είναι και συνθέτης, ενώ αυτή του την ιδιότητα έχουν αρχίσει να «εκμεταλλεύονται» και άλλοι καλλιτέχνες. Άλλωστε όλοι ξέρετε το Χειρότερα της Ελένης Χατζίδου, και τις Διαταγές της Αμαρυλλίδας.

Σε ποιον τραγουδιστή δεν θα έγινε ποτέ τραγούδι ο Παντελής Παντελίδης; «Είμαι νέος ακόμη στον χώρο και τουλάχιστον ακόμα δεν έχω εχθρούς.», δήλωσε, δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι είναι ανοιχτός σε όλες τις συνεργασίες.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης στο Peoplegreece.com την παιδική του ανάμνηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Όταν ήμουν 12 χρονών ζήτησα απο τον πατέρα μου να μου αγοράσει μια κιθάρα και το ίδιο απόγευμα μου την είχε φέρει στο σπίτι!», καθώς επίσης και την τελευταία φορά που εκδήλωσε τα συναισθήματά του: «Ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησα το Λιώμα σε γκρεμό στην πίστα! Μοναδικό συναίσθημα για μενα που ξεκινούσα και τα live μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...