Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Διαζύγιο - βομβα για Catherine Zeta-Jones – Michael Douglas


«Βόμβα» μεγατόνων αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων ταράζει το Hollywood, καθώς γνωστό αμερικανικό περιοδικό ισχυρίζεται πως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood χωρίζει έπειτα από 13 χρόνια γάμου.

Το σχετικό δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι το διαζύγιο των δύο αστέρων, του Michael Douglas και της Catherine Zeta - Jones, τιμάται περί τα 300 εκατομμύρια δολάρια.


Η αλήθεια είναι ότι η είδηση για το συγκεκριμένο διαζύγιο -αν τελικά επιβεβαιωθεί, καθώς το περιοδικό Star «φημίζεται» για τα προκλητικά αλλά όχι πάντα αληθή του δημοσιεύματα- δε θα πέσει ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς τα προβλήματα –υγείας κι όχι μόνο- τα οποία αντιμετώπισαν τόσο η Ουαλή ηθοποιός όσο και ο βραβευμένος Αμερικανός σταρ τα τελευταία χρόνια είχαν επιβαρύνει τη σχέση τους.

Είναι γνωστό ότι η Catherine Zeta-Jones πάσχει από Διπολική Διαταραχή, μία ιδιαίτερα σοβαρή νόσο η οποία εκτός από τον ίδιο τον ασθενή «πλήττει» και το κοντινό του περιβάλλον, ενώ ο Michael Douglas προκάλεσε αρνητικά σχόλια με την πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με τα αίτια του καρκίνου που εμφάνισε στο φάρυγγα.

Οι φήμες περί χωρισμού τους πάντως φούντωσαν όταν η Catherine Zeta-Jones εμφανίστηκε ασυνόδευτη στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Red 2» στην οποία πρωταγωνιστεί.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...