Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Πώς τα πέρασαν την Πρωτοχρονιά οι Έλληνες stars!

Το 2013 μπήκε, και οι Έλληνες stars δεν θα μπορούσαν να μην το γιορτάσουν! Ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια.
Ξεκινάμε με τη Δέσποινα Βανδή, που αυτές τις γιορτές τις πέρασε στο νοσοκομείο, μιας και εδώ και μέρες νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ωστόσο δεν έχασε το κέφι και την αισιοδοξία της, και μέσω Twitter, έστειλε τις ευχές της για το νέο έτος.

Συνεχίζουμε με την Έλλη Κοκκίνου, που έκανε Πρωτοχρονιά νωρίτερα, μιας και βρισκόταν σε ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ έκοψε και βασιλόπιτα φτιαγμένη από τα χεράκια της!

Ο Γιώργος Τσαλίκης πάλι, παραμονή Πρωτοχρονιάς το έκαψε μέχρι τις ΕΝΝΕΑ το πρωί, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε σπίτι του να ξεκουραστεί και να περάσει τη σημερινή γιορτή με σύσσωμη την οικογένεια του που γιορτάζει: «Σπίτι γεμάτο παιδικές φωνές… Οι φίλοι του Βασίλη έρχονται! Ο μπαμπάς μου, ο γιος μου και ο ανιψιός μου σήμερα γιορτάζουν! Χρόνια Πολλά!» έγραψε περιχαρής στο Twitter του.

Ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη από την άλλη, κατενθουσιάστηκαν με τη βασιλόπιτα που έφτιαξε η μαμά ενός φίλου τους, και αντί για το 2013 γράφει… 20013!

Ο Θέμης Γεωργαντάς πάλι, παρέα με την Μαρία Ηλιάκη έκαναν Πρωτοχρονιά στα χιόνια και συγκεκριμένα στο Καϊμάκτσαλαν με τη Ρία Αντωνίου και τον Ηλία Πανταζόπουλο.

Άτυχη από την άλλη η Ράνια Θρασκιά, που βασιλόπιτα έκοψε αλλά το φλουρί… ακόμα αγνοείται μιας και δεν βρέθηκε ποτέ μέσα!

Άσχημη Πρωτοχρονιά είχε η Ευαγγελία Αραβανή, μιας και το σκυλάκι της ο Ρούντι, Παραμονή του νέου έτους, έφυγε από τη ζωή.

Συνεχίζουμε με την Έλενα Παπαβασιλείου, που Πρωτοχρονιά, μαζί με το νέο έτος γιορτάζει και τα γενέθλια της, ανεβάζοντας φώτο από την τούρτα που έσβησε οικογενειακά στο σπίτι της!

Για το τέλος, σας αφήσαμε τη Βίκυ Καγιά, που στο ρεβεγιόν το έκαψε παρέα με αγαπημένους της φίλους, και σε πολύ μεγάλα κέφια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...