Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Η Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή και έκρινε την τηλεόραση

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, FTHIS TV, στον Ant1 και σχολίασε με τον δικό της τρόπο, πρόσωπα της τηλεόρασης.

Όταν ερωτήθηκε για την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, είπε μεταξύ άλλων: “Είναι ένα πολύ πετυχημένο προϊόν και δεν είχε ανάγκη να ανανεωθεί, απλά ο Λάκης είναι ο γνωστός Λάκης. Κάποιες φορές θα τον προτιμούσα να μην έχει εμμονές με κάποια πρόσωπα. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που έχω κουραστεί να τα βλέπω να τα σχολιάζει και να τα σατιρίζει. Υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που αξίζουν σάτιρας, σε κάποια είναι λίγο πιο γλυκούλης.” Στην ερώτηση της Σταματίνας αν ήταν διευθύντριά του ή φίλη του τι θα τον συμβούλευε, απάντησε: “Νομίζω ότι ο Λάκης ποτέ δεν άκουγε διευθυντές, είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί ανεξάρτητα. Θα προτιμούσα λοιπόν , σε αυτή την περίπτωση να ήμουν φίλη του…”

Όσο για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα τους απέδωσε τον εξής τίτλο: “Πρώτοι στο χωριό, πρώτοι και στην πόλη”. Συνέχισε λέγοντας ότι δεν μπορεί να κρίνει αν το πρόγραμμά τους είναι πετυχημένο και ότι σε περίπτωση που ο Ant1 επιχειρήσει από το 2013 να κάνει πρωινό, τότε ανεπιφύλακτα θα έχει απάντηση για το κατά πόσο το πρόγραμμα της εκπομπής είναι επιτυχημένο. Πρόσθεσε πως φέτος επιμένουν να κάνουν πολύ καλές συνεντεύξεις και περιορίζονται σε αυτό.

Στα πλαίσια της συζήτησης περί σχολιασμού τηλεοπτικών προσώπων με την παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ζήνα Κουτσελίνη πέταξε ιδέες για μετεγγραφές. Πρότεινε χαμογελώντας πρωινό στον Ant1 με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα και στο απέναντι γήπεδο (Mega), να παίζουν μπάλα η Φαίη Σκορδά με τον σύζυγο της Σταματίνας, Θέμη Σοφό. Η παρουσιάστρια όταν άκουσε το όνομα του άντρα της, γέλασε πολύ και η Ζήνα Κουτσελίνη της είπε: “Και ο Λάτσιος κάποτε δεν έβγαινε στις κάμερες, τώρα είναι.” και η Σταματίνα απάντησε: “Έχεις δίκιο, αλλάζουν τα πράγματα και εσύ κάποτε δεν έβγαινες στην τηλεόραση και τώρα θα μας φας την δουλειά.” η Ζήνα γέλασε και είπε με χιούμορ: ”Περίμενα να το πεις για να μην το πω”.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, όταν ερωτήθηκε για την Ρούλα Κορομηλά, απάντησε: “Η Ρούλα δεν είχε λόγο ύπαρξης στον Alpha. Θα βρει την στέγη της, ένα σόου ή μια εκπομπή της πάνε καλύτερα. Η Ρούλα αγαπάει την τηλεόραση, δεν ξέρω αν η τηλεόραση αγαπάει την Ρούλα αυτή την περίοδο. Εγώ αν ήμουν η Ρούλα Κορομηλά θα έκανα άλλα πράγματα στη ζωή μου, ίσως εκείνη δεν φρόντισε νωρίτερα για αυτά τα άλλα πράγματα…”.

Δείτε τα σχετικά video εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...