Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Oι celebrities μιλάνε για τα… στήθη τους!


Dolly Parton
Cover of Dolly Parton
Λένε, ότι το στήθος και μάλιστα το πλούσιο, είναι ο,τι πιο θηλυκό σε μια γυναίκα.
Εμείς, ψάξαμε και σας βρήκαμε τις celebrities που διαθέτουν όλα τα… μεγέθη και δεν διστάζουν να μιλήσουν για τα κάλλη τους!

Άλλες νιώθουν ευγνωμοσύνη, κι άλλες έχουν παραπονάκια, λέγοντας πως «πάλεψαν» πολύ γι΄αυτά!

Ξεκινάμε με την Lea Michelle, που μπορεί να μην διαθέτει πλούσια τα ελέη, αλλά είναι περήφανη γι΄αυτά: «Αυτά τα μωρά είναι τέλεια!» δήλωσε πρόσφατα η ίδια!

Καλά η Dolly Parton αναφερόμενη στο τεράστιο στήθος της, αστειευόμενη λέει πως πλέον δεν μπορεί να… χοροπηδήσει γιατί θα τυφλωθεί!

Jennifer Love Hewitt
Cover of Jennifer Love Hewitt
Η Jennifer Love Hewitt από την άλλη, λέει πως «λατρεύω τα δυο μου στήθη. Τ΄αποκαλώ Thelma και Louise, και θεωρώ πως μόνα τους θα μπορούσαν να καταπολεμήσουν το έγκλημα».

Η Kim Kardashian πάλι, μπορεί σήμερα να πετά μάτια έξω με το στήθος της, αλλά ομολογεί πως δεν το εκτιμούσε πάντα, μιας και όταν ήταν 10 ετών έκλαιγε στο μπάνιο και προσευχόταν να μη μεγαλώσουν άλλο.

Η Britney Spears, περνά φάσεις αγάπης και μίσους για το στήθος της, ενώ το 2008 είχε δηλώσει πως «τα μισώ. Τα θέλω μικρότερα!»

Η Scarlett Jonansson αναφερόμενη στα πολύ πλούσια κάλλη της, λέει πως στο μπάνιο της, της αρέσουν, αλλά στο Κόκκινο Χαλί είναι τα μόνα που ξεχωρίζουν.

English: Katy Perry performing at the 2008 War...
 Katy Perry (Photo credit: Wikipedia)
Συνεχίζουμε με τη Lady Gaga, που παραδέχεται πως όταν πήγαινε σχολείο και ήταν 10 κιλά βαρύτερη, τα στήθη της ήταν «μεγαλύτερα και λαχταριστά».

Η Kate Upton πάλι, μπορεί πλέον να είναι «τούμπανο», αλλά κάποτε δεν ήταν έτσι: «Με το που μεγάλωσαν ξαφνικά, τα αγάπησα!»

Συνεχίζουμε με την Katy Perry, που μικρή προσευχόταν στο θεό να της δώσει πλούσιο στήθος και τελικά εισακούστηκαν οι προσευχές της, σε σημείο που δεν ήθελε να μεγαλώσουν άλλο!

Η Rihanna πάλι, δεν έχει πλούσια τα ελέη, με αποτέλεσμα ένα διάστημα που είχε αδυνατίσει πολύ να έχουν εξαφανιστεί και να παραπονιέται πως «δεν έχω καθόλου στήθος. Είναι τόσο ενοχλητικό!»

Η Pamela Anderson αναφερόμενη στο ξακουστό της στήθος λέει πως «πάντα ήμουν αυθεντική, εκτός από τα στήθη μου!»

Η Adele πάλι, ομολογεί πως ακόμα κι αν είχε τέλειο στήθος και τέλειο σώμα, δεν θα τα έδειχνε ποτέ.

Τέλος, η Sofia Vergara, παραδέχεται πως το χυμώδες στήθος της, της άνοιξε πόρτες στη showbiz.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...