Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η Βάσια Τριφύλλη δεν θα χορέψει στο «Dancing with The Stars» αυτή την Κυριακή-Τι δηλώνει η ίδια;

Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει η περιπέτεια της Βάσιας Τριφύλλη ...
Η δημοφιλής ηθοποιός ταλαιπωρείται από ένα κρύωμα και δεν θα μπορέσει να χορέψει αυτή την Κυριακή στο live του «Dancing with The Stars». Συγκεκριμένα, η Βάσια Τριφύλλη ταλαιπωρείται από κρύωμα στους βρόγχους, ένα είδος ψύξης, και δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά, συνεπώς δεν θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας τη χορογραφία.
Εμείς επικοινωνήσαμε με την ηθοποιό η οποία δήλωσε στο gossip-tv.gr
«Έχω ένα κρύωμα το οποίο όμως αν το αφήσω να εξελιχθεί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Το στούντιο δεν ευνοεί και πολύ τη διαβίωση όλων μας. Όλοι είναι κρυωμένοι και μάλιστα εγώ έπεσα τελευταία. Τώρα ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή και όλοι με προσέχουν λες και θα σπάσω. Όπως και να έχει όμως είτε καλή χορεύτρια είτε κακή αν δεν έχεις καλή αναπνοή δεν μπορείς να χορέψεις», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα χορέψω αυτή την Κυριακή και οι άνθρωποι της παραγωγής με βοήθησαν πάρα πολύ και μου είπαν «Δεν πειράζει Βάσια, δεν έγινε κάτι για μια Κυριακή απλώς την επόμενη εβδομάδα θα χάσεις δύο βαθμούς. Τον παν είναι να γίνεις καλά».
Η Βάσια Τριφύλλη ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν είναι θέμα δειλίας αφού δεν αρρωσταίνει κανείς επίτηδες. «Ελπίζω ο κόσμος την επόμενη εβδομάδα να με βοηθήσει με την ψήφο του και να παραμείνω μέσα στο παιχνίδι γιατί πραγματικά περνάω υπέροχα» συμπλήρωσε ενώ όπως επίσης είπε της λείπει ήδη η Κυριακή και μελαγχολεί που θα τους βλέπει από την τηλεόραση.
Η ηθοποιός δήλωσε επίσης πως έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να χορέψει αλλά κατέστη αδύνατο. «Το προσπάθησα ξεκινήσαμε πρόβες αλλά την Τετάρτη κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και αποφασίσαμε να μην χορέψω. Η μαμά μου έλεγε ότι «από τη βρώμα δεν πέθανε κανείς από το κρύωμα όλοι» και είπα να την ακούσω», ανέφερε με το γνωστό της χιούμορ η Βάσια Τριφύλλη.


 gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...