Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Πασίγνωστοι τραγουδιστές σε ρόλο ραδιοφωνικών παραγωγών!

Συνεχίζεται με ανεπανάληπτη επιτυχία το εκπληκτικό μουσικό ραδιοφωνικό γεγονός "EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ" με διοργανωτή τον SFERA 102,2, στο Mall Athens!

Στο υπερσύγχρονο live studio που έστησε o SFERA 102,2, έχουν περάσει μέχρι στιγμής, δεκάδες καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα, non stop μουσική, αποκλειστικές αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και συνεχείς εναλλαγές στο ύφος και στον τρόπο παρουσίασης των εκπομπών, αφού το ρόλο των ραδιοφωνικών παραγωγών παίρνουν οι ίδιοι, οι τραγουδιστές..

Στο Mall Athens παρευρίσκονται και χιλιάδες ακροατές που παρακολουθούν live τις εκπομπές και συνομιλούν με τους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Όλοι οι παραγωγοί του σταθμού είναι εκεί: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ράνια Κωστάκη, ο Γιώργος Λιανός, ο Βασίλης Δρυμούσης, η Μαρία Φραγκάκη, η Ελένη Κολοκοτρώνη, ο Βαλεντίνο, η Ναταλία Γερμανού, ο Δημήτρης Σαράντος, η Μαριάντα Πιερίδη!

Κάθε ώρα, ένας άλλος καλλιτέχνης δίνει το παρών και γεμίζει με θετική ενέργεια το στούντιο.

Ο κάθε καλλιτέχνης διαλέγει τα τραγούδια της αρεσκείας του, για μια ολόκληρη ώρα, παίρνοντας τη θέση των ραδιοφωνικών παραγωγών και δίνοντας το προσωπικό του μουσικό στίγμα, με ακούσματα της, απόλυτα, δικής του επιλογής.

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, θα βρίσκονται στο Μall Athens: o Bασίλης Καρράς στις 16.00, η Πάολα στις 17.00, ο Παντελίδης στις 18.00, ο Νίκος Βέρτης στις 20.00. Ενώ την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, η Ντέμυ στις 13.00, η Έλλη Κοκκίνου στις 15.00, η Δέσποινα Βανδή στις 16.00, η Έλενα Παπαρίζου στις 17.00, ο Αντώνης Ρέμος στις 18.00, ο Στέλιος Ρόκκος στις 19.00 και η Άννα Βίσση στις 20.00.

Μπείτε στο κλίμα του SFERA 102,2 και της Ελληνικής Εβδομάδας Μουσικής τώρα που… γυρίζει!

Ολόκληρο το πρόγραμμα του σταθμού αναμεταδίδεται από το Μall Athens και με live streaming από το site του σταθμού. (http://www.sfera.gr/v2) και το live24.

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, 15 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...