Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Matt Damon: «Ο Michael Douglas φιλάει υπέροχα»

Μπορεί στις ταινίες του ο Matt Damon να παίζει αινιγματικούς και αρκετά macho χαρακτήρες, όμως στην τελευταία του ταινία παίζει τον σύντροφο του Liberace, που στην ταινία υποδύεται ο Michael Douglas.

Μάλιστα ο Matt την απόλαυσε πολύ την εμπειρία να παίξει το ρόλο ενός gay και για τον συμπρωταγωνιστή του Michael Douglas έχει να πει μόνο τα καλύτερα!!!

«Ο Michael φιλάει υπέροχα», είπε στην τελευταία συνέντευξή του στο περιοδικό Playboy και μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό!!!

Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην ταινία υπάρχει πολύυυυ γυμνό και όποιος πάει να τη δει από την καινούργια χρονιά που θα βγει στους κινηματογράφους θα δει τα προσόντα και των δύο γνωστών πρωταγωνιστών.

Πάντως ο Matt Damon λέει ότι οι θεατές δε θα πρέπει να μείνουν στο επιφανειακό γυμνό της ταινίας, αφού το σενάριο εμβαθύνει στη σχέση των δύο ανδρών που ζούσαν σαν παντρεμένοι πριν ακόμα τεθεί το ζήτημα του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Παρ’ όλ’ αυτά όμως ντόρος για το γυμνό της ταινίας γίνεται και όχι για την καλλιτεχνική άποψη του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...