Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Γερμανού για Σπυροπούλου: «Είμαι για να παρουσιάζω και όχι να δικαιολογώ καταστάσεις»

Μετά από μια δυνατή ίωση οξείας γαστρίτιδας που έπαθε η Ναταλία Γερμανού και την ανάγκασε να μην μπορεί να παραστεί στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά», η παρουσιάστρια αναρρώνει και μιλάει στην κάμερα για τη σχέση της με του συνεργάτες της.
Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως η εκπομπή είναι έτσι δομημένη ώστε δεν έχουν λόγο ούτε ο παρουσιαστής ούτε οι συνεργάτες, όλα εξαρτώνται από τους συνεργάτες. Η Ναταλία Γερμανού μίλησε και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας στο Star: «Η Κωνσταντίνα δεν διεκδίκησε τίποτα, της τα δώσανε κι επίσης η δουλειά μου σε αυτό το κανάλι είναι να παρουσιάζω την εκπομπή και όχι να δικαιολογώ και να εξηγώ καταστάσεις. Αυτή είναι δουλειά του καναλιού». Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ακόμα ότι δεν ξέρει κανείς τι σκέφτονται οι συντελεστές μέσα τους αλλά προς εκείνη είναι όλοι θετικοί.
Τέλος, είπε πως από την τηλεόραση έχει δει και έχει μάθει να περιμένει τα πάντα οπότε δεν θα της κάνει εντύπωση να πάρει άλλος τη θέση της. «Θα μου φαινόταν φυσιολογικό αν κάποιος συνεργάτης έπαιρνε την εκπομπή μου», ανέφερε η παρουσιάστρια αναφέροντας επίσης πως η μοναδική φορά που απέκτησε τρομερή χημεία με συνεργάτη της – θηλυκού φύλου – ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...