Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ξανά μαζί Χειλουδάκη-Εισαγγελέας, ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα στο Facebook

Ξανά μαζί φαίνεται ότι είναι ο πρώην Αντιεισαγγελέας Γιώργος Σακελλαρόπουλος με την Τζένη Χειλουδάκη, 20 χρόνια αφότου πρωτοέγινε γνωστή η πολύκροτη και πολυσυζητημένη σχέση τους που είχε διχάσει την κοινή γνώμη και τη δικαστική κοινότητα.

Σύμφωνα με το athensbars.gr, η Τζένη Χειλουδάκη έγραψε την Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πως βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο και άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ της, αναρτώντας μία στην οποία απεικονίζεται η ίδια, παρέα με τον Αντιεισαγγελέα. Το σχόλιο που την συνόδευε; «Με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο...... Τότε, τώρα, για πάντα....».


Λίγο νωρίτερα, με ανάρτησή της ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι ξανά μαζί με τον πρώην Αντιεισαγγελέα.


Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρόπουλος ανέβασε στο Facebook ένα κείμενο μέσω του οποίου εξομολογούνταν την αγάπη του για την Χειλουδάκη.

Η σχέση των δυο τους είχε γίνει γνωστή στα μέσα της δεκαετίας του '90, που έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της σόουμπιζ, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει το αξίωμά του Αντιεισαγγελέα ο κ. Σακελλαρόπουλος.

Eικόνες από τα ποστ τους στο Facebook: athensbars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...