Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Οι celebrities στην θεατρική πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκη!


Μια ξεχωριστή πρεμιέρα με πολλές επώνυμες παρουσίες έκανε στο θέατρο Ακροπόλ ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το «Νησί» επέστρεψε δυναμικά στο θέατρο με ένα ρόλο έκπληξη στην παράσταση «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ.
 
Το έργο γράφτηκε από τον σπουδαίο Γερμανό συγγραφέα το 1929, αλλά ο ίδιος δεν πρόλαβε να το δει να παίζεται επί σκηνής, καθώς η πρώτη του παρουσίαση έγινε το 1959…
 
Όπως όλα τα έργα του Μπρεχτ, έτσι κι αυτό αναδεικνύει την ανθρώπινη υπόσταση. Την «Αγία Ιωάννα των σφαγείων» θα μπορούσε κανείς να την δει σαν μια εκσυγχρονισμένη, καυστικά σατιρική εκδοχή της ιστορίας της Ζαν ντ΄ Αρκ, που διαδραματίζεται με πολλά ένθετα τραγούδια στο Σικάγο του 1929 και του οικονομικού κραχ. 
 
Στην πρεμιέρα της παράστασης που έγινε την Παρασκευή έδωσαν το «παρών» πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Λέχου, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με την αγαπημένη του Αθανασία Σμαραγδή, ο Διονύσης Φωτόπουλος, η Λήδα Ματσάγγου και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...