Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ενα... "Φιλαράκι" από τα παλιά, εισβάλλει στο πρόγραμμα του Star

Aκόμα μία ξένη σειρά του... κουτιού έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα του Star και συγκεκριμένα στην απογευματινή ζώνη του Σαββάτου (4.50 μ.μ.). Πρόκειται για την κωμωδία «Τζόι», η οποία θα μας αφηγηθεί τις τηλεοπτικές περιπέτειες του θρυλικού πια «Τζόι» από τα γνωστά σε όλους «Φιλαράκια». Ο Ματ Λε Μπλανκ, λοιπόν, επιστρέφει με τον ρόλο που έμελλε να τον κάνει διάσημο σε όλο τον πλανήτη.

Πριν μεταμορφωθεί στον ολίγον χαζούλη και άξεστο ήρωα που τον έκανε διάσημο, ο Ματ Λε Μπλανκ δεν είχε στην τσέπη του ούτε ένα δολάριο. Σήμερα, ο «Τζόι» απ' τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Τα Φιλαράκια» έχει μια περιουσία και μαζί με τους Ντέιβιντ Σουίμερ και Μάθιου Πέρι, που υποδύονταν τους κολλητούς του, Ρος και Τσάντλερ, αντίστοιχα, κατέχουν τεράστιες εκτάσεις γης στο Λος Αντζελες.

Ο ηθοποιός, που πριν πάρει τον ρόλο της ζωής του ζούσε σ' ένα μοτέλ μαζί με ναρκομανείς και πόρνες, αγαπά τόσο πολύ τον «Τζόι» που αποφάσισε να μην τον εγκαταλείψει ποτέ. Την ίδια «εξάρτηση» είχε και ο Σκοτ Σίλβερι, δημιουργός της σειράς. Μαζί λοιπόν, δημιούργησαν κάτι σαν σίκουελ με τη σειρά «Τζόι».

Η συγκεκριμένη παραγωγή γυρίστηκε την επόμενη χρονιά από τέλος των «Friends» και τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερης νέας τηλεοπτικής κωμικής σειράς» στα «People's Choice Awards» το 2005, την ίδια χρονιά που ο Ματ Λε Μπλανκ ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα.

Ο ηθοποιός, που πριν πάρει τον ρόλο της ζωής του ζούσε σε ένα μοτέλ μαζί με ναρκομανείς και πόρνες, αγαπά τόσο πολύ τον «Τζόι», που αποφάσισε να μην τον εγκαταλείψει ποτέ.
Η σειρά ξεκινά με τον Τζόι να μετακομίζει στο Χόλιγουντ για να μπορέσει έτσι να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, αφού το σενάριο θέλει τα φιλαράκια του να βρίσκονται μακριά: Ο Τσάντλερ με τη Μόνικα μετακόμισαν στα προάστια, η Φοίβη με τον Μάικ σχεδιάζουν την καινούρια τους ζωή ως νιόπαντροι πλέον και ο Ρος με τη Ρέιτσελ μετά από 10 χρόνια αποφασίζουν να μεγαλώσουν την Εμμα και να ζήσουν μαζί για πάντα. Ετσι ο Τζόι μπορεί να μην έχει παρέα «τα φιλαράκια» του, αλλά θα βλέπει συχνά την εξωστρεφή και πολύ σέξι αδερφή του, Τζίνα και τον 20χρονο πανέξυπνο αλλά λίγο σπασίκλα γιο της, Μάικλ.

Στην καινούργια παρέα έρχεται να προστεθεί και η Αλεξ, η ξανθιά σπιτονοικοκυρά και γειτόνισσα του Τζόι και η νευρωτική μάνατζέρ του, Μπόμπι, με εξάρτηση από το αλκοόλ, τα τσιγάρα αλλά και τα νεαρά αγόρια.

Ο 45χρονος πια ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει αρκετά κιλά, εξακολουθεί να εξαργυρώνει την επιτυχία του Τζόι νοικιάζοντας τη βίλα του στο Pacific Palisades για 12.995 δολάρια τον μήνα. Αυτό το διάστημα υποδύεται τον εαυτό του στη σειρά Episodes, που συγκεντρώνει εκατομμύρια τηλεθεατές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...