Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

H MEGάλη απόφαση για το «Πρωινό mou»! Ποια πρόσωπα έκλεισαν για το πάνελ!

Ουκ ολίγα άτομα πέρασαν από casting με σκοπό να βρεθούν στην παρέα της εκπομπής «Πρωινό mou».

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα καλημερίσουν τους τηλεθεατές και θα βρίσκονται για μια ώρα ακριβώς απέναντί από τον Γιώργο Παπαδάκη.
Φέτος, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή δεν θα δούμε την Μαίρη Συνατσάκη, αφού το κανάλι της Μεσογείων δεν θέλει να την «κάψει» μιας και θα παρουσιάσει το Master Chef! Αλλά ούτε τον Τάσο Θεοδώρου, ο οποίος μετακόμισε στην Κύπρο!
Πολλοί πέρασαν από casting για την εκπομπή, αλλά ποιοι είναι οι τυχεροί; Ποιοι θα κάτσουν στο πάνελ; Κανένας! Καλά διαβάσατε κανένα νέο πρόσωπο δεν θα στελεχώσει την εκπομπή, έτσι αποφάσισε η διοίκηση του σταθμού!
Τα στελέχη του MEGA είχαν από καιρό αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται να κάνουν αλλαγές και να προσθέσουν πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες, θεωρώντας δε πολύ δικαιολογημένα, ότι η αύξηση των προσώπων, δεν πρόκειται να φέρει αύξηση και στις ήδη υψηλές τηλεθεάσεις. Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού αποφάσισαν τα χρήματα που έχουν στη διάθεσή τους για το «Πρωινό mou», να μην τα δώσουν σε κάποιον πανελίστα, αλλά σε κάποιους δημοσιογράφους που θα καλύπτουν θέματα για την εκπομπή.
Έτσι λοιπόν τα θέματα θα τα σχολιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και στην παρέα τους θα έχουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...