Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΕΣ οι εξελίξεις στο Dancing With the Stars


H 11η Νοεμβρίου έχει οριστεί η πιθανότερη ημερομηνία για την πρεμιέρα του χορευτικού show. Αν και είναι σίγουρο ότι το show θα βγει στον αέρα, δεν λείπουν οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής...
Εδώ και μερικές ώρες, έχουν φουντώσει οι φήμες, ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, ρόλος που ήταν βέβαιος μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα.Παρά το γεγονός, ότι οι συζητήσεις φαίνονταν να πηγαίνουν καλά, το πιθανότερο είναι ότι τελικά δεν θα καθίσει στην καρέκλα του κριτή.

Θα είναι η Γκαλένα Βελίκοβα, εκείνη που θα πάρει τη θέση του κριτή; Συζητήσεις με την Γκαλένα έχουν γίνει, γιατί ούτως ή άλλως, η Γκαλένα είχε από το πρώτο Dancing ρόλο στα παρασκήνια. Αν τελικά, είναι εκείνη που θα τον αντικαταστήσει, θα είναι η δεύτερη φορά, που θα καθίσει στη θέση του κριτή.

Ανοιχτό μένει ακόμα το θέμα της υπογραφής του συμβολαίου της Ζέτας Μακρυπούλια. Δεν έχει υπογράψει ακόμα, αλλά μάλλον δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Ο χρόνος τρέχει και τίποτα δεν έχει "κλειδώσει" ακόμα.Το μόνο σίγουρο, όπως λένε οι πληροφορίες μας, είναι ότι το "Dancing with the stars" θα βγει στον αέρα.

Αναμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...