Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η Μαριάντα Πιερίδη κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα με τον πρώην της

Μετά από έξι χρόνια σχέσης και τις προετοιμασίες για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά η Μαριάντα Πιερίδη χώρισε με τον Δημήτρη Καμενίδη. Κι ενώ όλοι φαντάζονταν από τα λεγόμενα της τραγουδίστριας ότι ο χωρισμός τους αν και δύσκολος ήταν φιλικός, τελικά αυτό δε φαίνεται να ισχύει.

Γιατί η Μαριάντα Πιερίδη αποφάσισε να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της στις αστυνομικές αρχές και να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση, ώστε να του δοθούν συστάσεις.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του STAR επιβεβαίωσε το γεγονός, δε θέλησε όμως να μπει σε λεπτομέρειες, μεγαλώνοντας έτσι το μυστήριο γύρω από την υπόθεση.

«Αυτά που ακούστηκαν ισχύουν, αλλά τώρα όλα είναι καλά. Είναι κάτι που δε θέλω να σχολιάσω και δε θέλω επίσης να δώσω τροφή για σχόλια. Δε θέλω να πω τίποτα παραπάνω, τώρα είναι όλα καλά», είπε η Μαριάντα, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας μετά από έντονο καυγά που είχε με τον πρώην της στο νέο σπίτι που έχει μετακομίσει. Ο πρώην σύντροφός της πήγε να την επισκεφθεί  κι εκεί βρισκόταν η νέα σχέση της Μαριάντας Πιερίδη.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao τα αίματα άναψαν και τελικά το πρώην ζευγάρι κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.
Η Μαριάντα Πιερίδη έχει πλέον γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Μετακόμισε από το σπίτι όπου συζούσε με τον Δ. Καμενίδη, έχει μια καινούργια σχέση και τώρα περιμένει να ξεκινήσουν οι χοροί στο Dancing with The Stars.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...