Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Νίκος Μακρόπουλος: Τι έγινε στην τελευταία εκδίκαση του διαζυγίου του- Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του

Το διαζύγιο του Νίκου Μακρόπουλου είναι ένα βήμα πριν την έκδοσή του.
Το επόμενο ραντεβού έχει ορισθεί για τον Νοέμβριο, οπότε και θα συζητηθεί η μηνιαία διατροφή ύψους 3.770 ευρώ που ζητάει η Χρύσα Καρτέρη από το Νίκο Μακρόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, η 46χρονη Χρύσα Καρτέρη κατηγορεί τον τραγουδιστή για εξωσυζυγική σχέση, ενώ εκείνος απαντά και κατηγορεί εκείνη για παθολογική ζήλεια. Ο αδελφός και manager του τραγουδιστή, Λορέντζο, είπε στο δικαστήριο ότι η σχέση αυτή ξεκίνησε ένα χρόνο μετά το χωρισμό του από τη σύζυγό του, ενώ συγγενικό πρόσωπο της Χρύσας Καρτέρη είπε πως: «Ο παράνομος δεσμός του Νίκου Μακρόπουλου με τη Γιούλη Τάσσιου είχε ξεκινήσει όσο ήταν ακόμη με τη συζυγό του».

Στην αγωγή της η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή περιγράφει: «Είχε πάει ο γιος μας να τον επισκεφτεί στη Θεσσαλονίκη. Όταν έφθασε στο σπίτι το παιδί, αντίκρισε μια νεαρή κοπέλα, λίγο μεγαλύτερη από εκείνον, που ο πατέρας του τον ενημέρωσε ότι μένει μαζί του και είναι η σχέση του».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μακρόπουλος κατηγορεί την σύζυγό του για παθολογική ζήλια. «Είχαμε πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα, σε έξαλλη κατάσταση, μου πέταξε έξω από το σπίτι μας, στις λάσπες του δρόμου, όλα μου τα ρούχα, ακόμα και εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο όπου θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου.» «Σε καθημερινή βάση αντιμετώπιζα κρίσεις αδικαιολόγητης οργής, αναίτιας ζήλιας, παρά το γεγονός ότι δεν της έδωσα αφορμή για το οτιδήποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...