Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

H σεξι Bond girl Τόνια Σωτηροπούλου βράβευσε τον Τζόν Κιούζακ στο Βερολίνο [εικόνες+βίντεο]

Μια μέρα μετά την επίσημη πρεμιέρα του Skyfall στο Royal Albert Hall, η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε ως το Βερολίνο προκειμένου να απονείμει βραβείο στον Τζόν Κιούζακ στα πλαίσια της λαμπερής τελετής GQ Man of the Year Awards που έλαβε χώρα εκεί.

Μπορεί η εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Skyfall (σ.σ. «Παίζω την ερωμένη του Μποντ. Συγκεκριμένα είμαι το τρίτο 'Bond girl', το οποίο συνήθως δεν έχει όνομα, γι' αυτό και στους τίτλους της ταινίας αναγράφεται: 'Bond lover'») να είναι περιορισμένη σε έκταση, αλλά οι κινηματογραφικοί κύκλοι έχουν τα καλύτερα να πουν για την παρουσία -και τις προοπτικές- της πανέμορφης Ελληνίδας που μένει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο.

Όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι βρέθηκε παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των βραβείων Men of the Year του περιοδικού GQ στο Βερολίνο. Εκεί όπου και πάλι εντυπωσίασε φορώντας ένα μακρύ φόρεμα του Hugo Boss με βαθύ σκίσιμο στο πλάι.

Κάτι που κατά πολλούς αποτελεί ένα πρελούδιο για να την δούμε προσεχώς να φιγουράρει και στις σελίδες του ίδιου του περιοδικού, η πρώτη Ελληνίδα που θα καταφέρει κάτι τέτοιο.


Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...