Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Τζώρτζια των «Μπλε»: «Κοιμήθηκα με υπουργό στον αέρα»!

Ο Σπύρος Χαριτάτος διηγήθηκε ένα ταξίδι του από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα!

«Κάθομαι στη θέση μου και βλέπω γραβατωμένους κυρίους και έναν υπουργό της κυβέρνησης εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος. Εγώ καθόμουν στην πέμπτη σειρά και αυτός στην τρίτη... με μία ξανθιά γυναίκα... Πού λες αυτός με αυτήν» είπε χαρακτηριστικά στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος και αφού περιέγραψε το ταξίδι του με τον πρώτο πολίτη της χώρας, Κάρολο Παπούλια από την συμπρωτεύουσα στην Αθήνα, συνέχισε να λέει για τον υπουργό...

«Να πούμε ότι ο υπουργός ήταν ο κύριος Ιωαννίδης και η κυρία που καθόταν δίπλα του ήταν τραγουδίστρια πασίγνωστη, δημοφιλής, αγαπητή κυρίως από τη νεολαία και έκανε ένα ταξίδι μαζί με τον Κάρολο Παπούλια και τον υπουργό Γιάννη Ιωαννίδη καθήμενη ακριβώς στην τρίτη σειρά δίπλα στον υπουργό και φυσικά είναι η...Τζώρτζια από τους Μπλε»!

Η τραγουδίστρια μάλιστα βγήκε στην εκπομπή «Γιάφκα» και δήλωσε χαμογελώντας: «Καθόμασταν δίπλα με τον Ιωαννίδη... Η αλήθεια είναι ότι κοιμόμασταν και οι δύο... οπότε μπορώ να λέω κοιμήθηκα μαζί με τον Ιωαννίδη στον αέρα». Τόνισε δε ότι ήταν μία εμπειρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...