Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ Αποκαλύπτει τι θα έκανε αν έβλεπε τον Γιώργο Παπανδρέου

Συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και εκτός των άλλων μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της κρίσης.

Σχολιάζοντας τους χαμηλούς μισθούς που παίρνουν αυτή την περίοδο κάποιοι εργαζόμενοι, αναφέρει πως τα πράγματα στην εποχή μας είναι πολύ ρευστά και το μέλλον είναι άγνωστο.

"Ξέρω πολλούς συναδέλφους, ειδικά στο θέατρο που παίρνουν 580 ευρώ ή λιγότερα. Γνωρίζω επίσης πολλούς συναδέλφους που έχουν πληρωθεί καλά για τη δουλειά τους, τίμια και καθαρά. Ίσως είναι θέμα συγκυρίας να βρεθεί κανείς στη θέση μου ή εγώ στη δική του. Τα πράγματα στην εποχή μας είναι πολύ ρευστά και κανείς μας δεν ξέρει που θα είναι αύριο", δήλωσε στο περιοδικό "ELLE" ο ηθοποιός.

Σε ερώτημα για το τι θα έκανε αν ήταν Θεός για μια μέρα απαντά: "Θα είχα πολλά νεύρα με τις μ@λ@κιες που κάνουν οι άνθρωποι".

Γνωστός εργέγης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν σκοπεύει να μεταφερθεί στο κλαμπ των παντρεμένων, καθώς συνεχίζει να τονίζει πως αν έπρεπε να παντρευτεί αύριο...θα το ανέβαλλε!

Επιπλέον μιλώντας για τον Γιώργο Παπανδρέου και για το τι θα έκανε αν τον έβλεπε μπροστά του αποκαλύπτει: "Θα έκανα πως δεν τον βλέπω, για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση με αυτά που θα που θα ξεστόμιζα".

Τέλος αναφερόμενος στη νέα ταινία "Αν" τονίζει πως στο μόνο που μοιάζει με τον ήρωα που υποδύεται τον Δημήτρη είναι ότι ενθουσιάζεται, ζηλεύει και διεκδικεί με τον ίδιο τρόπο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...