Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πόσο άρρωστος είναι ο Steve Jobs;

Οι εικόνες του αδύναμου Steve Jobs σε μαγαζί στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του έχουν προτρέψει τους οικονομικούς αναλυτές να θέσουν σοβαρές ερωτήσεις για την υγεία του CEO της Apple.

Tο περιοδικό National Enquirer δημοσίευσε φωτογραφίες του Jobs έξω απο μια καφετέρια με την σύζυγό του Lauren ενώ αργότερα την ίδια μέρα εισήχθει στο προηγμένο ιατρικό κέντρο Stanford.

Οι εικόνες λήφθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου και δημοσιεύθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο National Enquirer.

Το περιοδικό αναφέρει ότι ο Jobs είναι σοβαρά άρρωστος. Οι φήμες ήταν τοσο δυνατές που προσπάθησαν να παραπλανήσουν οι κερδοσκόποι τις αγορές βγάζοντας φήμη ότι έιναι τόσο άρρωστος που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην συνάντηση που είχαν όλοι « οι εγκέφαλοι» της Αμερικής με τον Πρόεδρο Barrack Obama , φήμη που αποδείχθηκε ανυπόστατη αφού ο ο λευκός οίκος έδωσε στην δημοσίοτητα δύο εικόνες από τη συνεδρίαση στην βόρεια Καλιφόρνια την περασμένη Πέμπτη.

Το σίγουρο είναι οτι οι φωτογραφίες δείχνουν έναν πολύ «ταλαιπωρημένο» άνθρωπο ενω το περιοδικό ανέφερε απόψεις απο ιατρικούς εμπειρογνώμονες που υποστήριξαν ότι, βασιζόμενοι στις εικόνες, θεώρούν ότι ο Jobs έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής!!!

Ο Jobs , 55 ετών πλέον, πήρε ιατρική άδεια από την επιχείρηση που διοικεί τον περασμένο μήνα. Είναι η τρίτη φορά μέσα στα τελευταία επτά χρόνια που έχει πάρει άδεια λόγω υγείας.
http://www.7news.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...