Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο οίκος DIOR απέλυσε τον Γκαλιάνο !

Chaplin on the Runway: John Galliano Menswear ...Image by thefoxling via FlickrΟ μεγαλύτερος οίκος μόδας του κόσμου, ο DIOR,  απέλυσε πριν απο λίγο τον εκκεντρικό σχεδιαστή John Galliano, για τις αντισημιτικές δηλώσεις του, που έγιναν στη διάρκεια ενός καβγά σε εστιατόριο του Παρισιού.

Την Πέμπτη έγινε σύρραξη μέσα στο κοσμικο εστιατόριο όταν ο Γκαλιάνο που ήταν μεθυσμένος επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι που καθόταν σε διπλανό τραπέζι και τους έβρισε χυδαία ενώ χρησιμοποίησε εκφράσεις κατά των εβραίων.

Ο Γκαλιάνο συνελήφθη και αστυνομικοί ανέφεραν ότι ήταν μεθυσμένος.

Ο Οίκος Ντιόρ που είχε σαν πρώτο σχεδιαστή του τον Γκαλιάνο δεν σχολιάσε, αρχικά, το γεγονός αλλά μετά την έκταση που πήρε, αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεργασία του με τον Γκαλιάνο για τις αντισημιτικές δηλώσεις του.

Ο Γκαλιάνο, γιος ενός υδραυλικού κατάφερε να κρατά τα ηνία ενός εκ των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Ο Τζον Γκαλιάνο, το άλλοτε party boy που αποφέρει ετήσια κέρδη ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ στον οίκο Dior, λέει πάντως ότι αυτό που ελπίζει είναι να παραμένει ο εαυτός του.

Ποια στοιχεία όμως συνθέτουν αυτόν τον «εαυτό»; Οι πολλές ζωές που, όπως πιστεύει, έχει ζήσει!

Σε συνάντησή του με μοναχούς Σαολίν στην Κίνα, του αποκάλυψαν ότι είναι ένας ιδιαίτερα εξελιγμένος άνθρωπος αφού έχει ήδη ζήσει 1.891 ζωές, σημάδια των οποίων είναι αποτυπωμένα στο σώμα του!

Στις φωτό η τελευταία του επίδεξη με τον οίκο Ντιόρ, εμπνευσμένη από τον Τσάρλι Τσάπλιν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...