Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ζέτα Μακρυπούλια: «γιατί ερωτεύτηκα τον Χατζηγιάννη»

Τόσα και τόσα είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Ζέτα Μακρυπούλια και την σχέση τους, οπότε ήταν η σειρά της να εξομολογηθεί... «Ερωτεύτηκα το γεγονός ότι τρύπωσε στο μυαλό και την καρδιά μου», αποκαλύπτει η ξανθιά και μιλά για την συμβίωσή τους.

«Στο Μιχάλη ερωτεύτηκα το γεγονός ότι κατάφερε να τρυπώσει στο μυαλό και την καρδιά μου. Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, όπως κι εγώ άλλωστε», δηλώνει η Ζέτα στο κυπριακό περιοδικό «Must».

Πώς, όμως, καταφέρνουν να είναι μαζί παρά το ότι είναι και οι δύο δύσκολοι; «Στη συμβίωσή μας, όμως όλα αυτά τα δύσκολα συγκρούστηκαν κι εξαφανίστηκαν, δεν υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση μας. Γίνονται όλα με έναν πολύ φυσικό τρόπο», εξομολογείται η Ζέτα.

Άλλωστε και ο Μιχάλης παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο κανάλι Mad πως στο σπίτι είναι... ακατάστατος και η καλή του του γκρινιάζει γι’ αυτό.

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια λέει επίσης πως η φοβία που είχε με τις μόνιμες σχέσεις έχει εξαφανιστεί. «Όποια φοβία και να έχεις σε αυτή τη ζωή, μπορεί να βρεθεί ο άντρας που θα στη «μαλακώσει» και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά», συμπληρώνει.

Κάπου εκεί η κουβέντα πήγε και στον Χρήστο Λούλη, που έκανε ολόκληρο σούσουρο με την δήλωσή του ότι δεν θεωρεί την ξανθιά ηθοποιό. «Το θέμα αυτό πήρε μεγάλες διαστάσεις. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να δώσω λαβή για περαιτέρω σχόλια. Από την άλλη όμως, οι ηθοποιοί είμαστε λίγο παράξενοι άνθρωποι… οπότε καταλαβαίνω», απάντησε η Ζέτα.

πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...