Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μενεγάκη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτώ και να ερωτευθώ άλλον» (VIDEO)


Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, λέει η σοφή ρήση και όχι άδικα.

Το συλλεκτικό video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο περιλαμβάνει έναν μοναδικό διάλογο που είχαν πολλά χρόνια πριν, στο πλατό του Πρωινού Καφέ, η Ελένη Μενεγάκη με τον Τζώνυ Θεοδωρίδη.

Η παρουσιάστρια τονίζει με νόημα στον ηθοποιό ότι ακόμη και εάν υπάρξει μία περίπτωση στο εκατομμύριο να παντρευτεί και να ερωτευθεί κεραυνοβόλα κάποιον άλλο άνδρα, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αφήσει τον άνδρα της για κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Ο πρωταγωνιστής της διάβαζε σειρά υποθετικών ερωτήσεων του κοινού, όταν έφτασε στο σημείο να της πει: «Εάν ερωτευθείτε κεραυνοβόλα και θέλετε να εγκαταλείψετε τον μέχρι τώρα άντρα σας, με ποιον τρόπο θα το κάνατε; Τι θα του λέγατε δηλαδή φεύγοντας;»

Η Ελένη παγώνει: «Παντρεμένοι ή απλά σε σχέση;»

«Εγώ θα του έλεγα την αλήθεια. Ότι δεν πάει άλλο μεταξύ μας γιατί ερωτεύθηκα», απαντά η τραγουδίστρια Ελένη Καρουσάκη που βρίσκεται επίσης καλεσμένη στο στούντιο. Η παρουσιάστρια την κοιτά λες και μιλάει κινέζικα: Με απορία εως και οργή: «Παντρεμένοι και θα του έλεγες τέτοιο πράγμα, ότι σε αγαπάω αλλά δεν πάει άλλο μεταξύ μας γιατί έχω ερωτευθεί άλλον;»

Η ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...