Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Συναινετικό διαζύγιο για Δάντη - Φλώρα

Μέσα από αντιπαλότητες, εξώδικα, αψιμαχίες, μέσω του Τύπου και στις αίθουσες των δικαστηρίων, και αφού απέσυραν τις εκατέρωθεν αγωγές που είχαν κάνει, τα βρήκαν οι Χρήστος Δάντης - Φλώρα Θεοδώρου και συμφώνησαν σε συναινετικό διαζύγιο, το οποίο θα εκδοθεί μέσα σε δύο εβδομάδες.

Οπως προβλέπεται στο συμφωνητικό του συμβιβασμού, το οποίο υπογράφηκε στο δικηγορικό γραφείο του Βασίλη Καπερνάρου (είναι συνήγορος του τραγουδιστή), ο Χρήστος Δάντης αποδέχτηκε ότι η Φλώρα είχε συνεισφέρει οικονομικά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, αλλά και στην αγορά του σπιτιού του στη Γλυφάδα, που έγινε το «μήλον της Εριδος».

Ο τραγουδιστής εντός τριών ετών είναι υποχρεωμένος εκ του νόμου να πουλήσει το σπίτι όπου έμεναν αντί 850.000 ευρώ και από το ποσό που θα εισπράξει, να δώσει 250.000 ευρώ στην πρώην σύζυγό του, όσα χρήματα δηλαδή είχαν διαθέσει οι γονείς της για την αγορά αυτού του οικήματος.

Η Φλώρα για να μετακομίσει θα πάρει 5.000 ευρώ από τον τέως σύζυγό της, ενώ αν δεν πουληθεί τον πρώτο και τον δεύτερο χρόνο, είναι υποχρεωμένος να της καταβάλει 20.000 ευρώ.

«Ελπίζω ότι αυτά που συμφωνήσαμε εξωδίκως θα υλοποιηθούν. Τέτοιου είδους διαφορές δεν πρέπει να επιλύονται στα δικαστήρια και χαίρομαι που τόσο ο κ. Δάντης όσο και ο δικηγόρος του συμφώνησαν στα δίκαια αιτήματα της κ. Θεοδώρου», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπώντας την πλευρά της Φλώρας Θεοδώρου. Ο Βασίλης Καπερνάρος, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι πολύ θετική η όλη έκβαση της υπόθεσης και το θέμα θα το λύσουμε όπως επιδιώκαμε από την αρχή».

Ωστόσο στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων, οι δύο πρώην σύζυγοι θα συναντηθούν στο δικαστήριο, οπότε θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία είχε καταθέσει η Φλώρα Θεοδώρου κατά του Χρήστου Δάντη
espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...