Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ζεράρ Πικέ - Σακίρα: Ζευγάρι και επίσημα !

Η πρώτη φωτογραφία του Ζεράρ Πικέ με την Σακίρα είναι γεγονός. Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Στην δημοσιότητα ήρθε φωτογραφικό υλικό που δείχνει το διάσημο ζευγάρι να διασκεδάζει μαζί επιβεβαιώνοντας επιτέλους ότι εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί.

Η πιο αναμενόμενο φωτογραφία της showbiz ήρθε στην δημοσιότητα. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ επιβεβαίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι ζευγάρι με τον διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια. Ο Ισπανός αμυντικός ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία στην οποία διασκεδάζει μαζί με την Σακίρα, αλλά και τον συμπαίκτη του Κάρλες Πουγιόλ ο οποίος διατηρεί δεσμό με το νεαρό μοντέλο Μαλένα Κόστα.

Ο Πικέ αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτή την ιστορία, αφού είχε κουραστεί να βλέπει όλη την ημέρα τους paparazzi να την έχουν στήσει έξω από την οικεία του στην Βαρκελώνη για να μπορέσουν να τον βγάλουν μία φωτογραφία με την Κολομβιανή τραγουδίστρια. Μάλιστα, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Γιόζεπ Γκουαρντιόλα, είχε ζητήσει από τον 24χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή να λύσει όσο γίνεται πιο σύντομα το συγκεκριμένο θέμα, αφού οι paparazzi ακολουθούσαν κατά πόδας την Μπαρτσελόνα όπου αυτή αγωνιζόταν μήπως και πετύχουν λαβράκι.

Έτσι, ο Πικέ ανέβασε την φωτογραφία και τώρα ελπίζει ότι θα τον αφήσουν ήσυχο στις υποχρεώσεις του με την ομάδα του, αλλά και να χαρεί τον έρωτά του με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Σακίρα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν άνθρωποι που εργάζονται σε lifestyle περιοδικά μία τέτοια φωτογραφία μπορεί να πληρωθεί μέχρι και 150.000 ευρώ!
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...