Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Δ. Ολυμπίου: ''Χαίρομαι που δεν εκτίθεται πλέον η προσωπική μου ζωή!''

Το TLIFE συνάντησε τη γλυκιά Δέσποινα Ολυμπίου στο ''Small'' cafe στον Πειραιά, όπου με τη μαγική φωνή της ταξίδεψε τους θαμώνες στη 
 χώρα των θαυμάτων!

Λίγο πριν τη συνέντευξη, την πλησίασαν θαυμάστριες και της ζήτησαν να αφιερώσει αργότερα ένα συγκεκριμένο κομμάτι, σε μία φίλη τους που δεν είναι πια κοντά τους... Σαν ευαίσθητος άνθρωπος που είναι η Δέσποινα, λίγο έλειψε να λυγίσει στα λεγόμενα των κοριτσιών. Mετά μας εξήγησε πως έχει βρεθεί κι άλλες φορές σε αντίστοιχη θέση, αλλά δεν μπορεί να αφεθεί στον πόνο της στιγμής. ''Είναι κάπως άδικο για τους άλλους, να δείχνω ότι πονάω περισσότερο από εκείνους και να ξεσπάω'', είπε.

Αρχικά λοιπόν, αν και δεν επιθυμούσε να μιλήσει για τα προσωπικά της, η Δέσποινα ανέφερε πως, είναι όλα καλά στη ζωή της και χαίρεται που πλέον αυτή δεν εκτίθεται. Όσο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον έρωτά του για την Ζέτα Μακρυπούλια, είπε: ''Χαίρομαι όταν βλέπω γύρω μου ευτυχισμένους κι ερωτευμένους ανθρώπους''!

Επειδή η ίδια επέστρεψε από μία αρκετά γεμάτη σεζόν, κατά την οποία κουράστηκε αρκετά, θέλει τώρα να διανύσει μια περίοδο ξεκούρασης και να ασχοληθεί με τη δισκογραφία. ''Όταν κάνω πολλές δουλειές μαζί, κάποια αδικώ συνήθως. Τώρα θα ήθελα να αφιερωθώ μόνο στη δισκογραφία. Έχουν γίνει και κάποιες προτάσεις για εμφανίσεις μου, αλλά πέρα από αυτό που θα κάνω απόψε με πολύ μεγάλη αγάπη, δεν έχω κάτι άλλο στα σκαριά'', είπε και συμπλήρωσε, ότι έχει ένα κόνσεπτ και κάποιες ιδέες τις οποίες δουλεύει, καθώς και συνεργάτες με τους οποίους ετοιμάζουν δουλειά, αλλά είναι πολύ νωρίς να κάνει κάποια ανακοίνωση πάνω στη δισκογραφική της πορεία, γιατί όλα είναι ρευστά προς το παρόν. Δήλωσε όμως, ότι με τον Γιώργο Σαμπάνη γράφουν ένα ντουέτο που θα βγει στον δίσκο του και δοκιμάζουν και κάποια άλλα τραγούδια μαζί.

Όταν της πρότειναν να εμφανιστεί στο ''Small'' του Πειραιά, χάρηκε πάρα πολύ με την ιδέα και το σκηνικό... της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων. ''Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η ιδέα κι ενημέρωσα πως επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη θα ερχόμουν να δω το χώρο, όπως μου ζήτησαν γιατί δεν έχει υποδομή για live. Έτσι κι έγινε. Συμπάθησα πάρα πολύ τα άτομα που έχουν το cafe, μου άρεσε και το μαγαζί, είναι πολύ ζεστό κι ούτε που σκέφτηκα, πώς θα το στήσουμε, με ποια τεχνικά μέσα, που θα σταθούμε, αν γίνεται ή αν δεν γίνεται. Εγώ είπα ''ναι'', γουστάρω, θέλω να το κάνω.

Είναι πολύ διαφορετικό το να ξεγυμνώνεσαι καλλιτεχνικά μόνο με μια κιθάρα και φωνή. Είναι ένας χώρος που έχεις τον άλλο δίπλα σου, μπορείς ανά πάσα στιγμή να σταματήσεις να μιλήσεις να σου πει κάτι ο άλλος, να του απαντήσεις. Είναι σαν ένα μαγικό ταξίδι κι επειδή από τέτοιους χώρους ξεκίνησα, μ' αρέσει πότε πότε να ξαναγυρνάω, να θυμάμαι και να ξαναζώ τόσο ωραίες και ζεστές στιγμές. Στο κάτω κάτω, αυτή είναι και η ουσία του τραγουδιού. Να επικοινωνείς και να γίνεσαι μια παρέα με τους άλλους'', διευκρύνησε εκείνη και παραδέχτηκε πως, η δουλειά της είναι συνέχεια στην αλλαγή και την αναζήτηση για το κάτι άλλο, το διαφορετικό που θα την συγκινήσει. ''Μέσα από τον πειραματισμό και τις δοκιμές ανανεώνομαι'', εξομολογήθηκε

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...