Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Το υπονοούμενο της Ζέτας στα Κυπριακά βραβεία MEN

Την Δευτέρα (7/2) η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Τάσος Τρύφωνος παρουσίασαν τα βραβεία MEN στην Κύπρο. Όπου ο αγαπημένος της Ζέτας, Μιχάλης Χατζηγιάννης τιμήθηκε με το βραβείο της πιο δημοφιλούς προσωπικότητας της δεκαετίας.

Οι δύο παρουσιαστές είχαν βρεθεί από νωρίς στο Pavillion, όπου θα γινόταν η απονομή για να βεβαιωθούν πως όλα ήταν εντάξει και να κάνουν τις τελικές πρόβες.

Μπορεί η Ζέτα να μην μίλησε καθόλου όταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Γιάννης Λάτσιος έδωσαν το βραβείο στον καλό της, αλλά στο τέλος της βραδιάς είπε με νόημα: "Είμαι ευτυχισμένη που βραβεύονται απόψε οι άντρες και ειδικά αυτός που με κάνει ευτυχισμένη κάθε βράδυ".

Ενώ ο κ. Αναστασιάδη ρώτησε την γνωστή παρουσιάστρια πότε θα πάρει την κυπριακή υπηκοότητα. Αλλά και η φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε πως πήγε στην Κύπρο για να δει την Ζέτα. "Ήρθαμε εδώ για να σε δούμε Ζέτα. Γιατί σε έχουμε χάσει από την Αθήνα και σε βρίσκουμε στην Κύπρο", είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης η Νάντια Μπουλέ, η Βαλάντω Τρύφωνος, η Ήβη Αδάμου και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Για την Ζέτα Μακρυπούλια, δεν ήταν η πρώτη φορά που παρουσίασε τα συγκεκριμένα βραβεία, αφού από το 2006 που ξεκίνησε ο θεσμός είναι η βασική τους παρουσιάστρια.

Ενώ πριν τρία χρόνια η ηθοποιός είχε φιληθεί δημόσια στα βραβεία με τον τότε αγαπημένο της Αντώνη Ρέμο
digitalcrete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...