Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Σάλος με το πάρτι Μαριέττας - Λεό στο «Αβέρωφ»

Eντονότατες  αντιδράσεις  προκάλεσε το πάρτι του Λεό Πατίτσα με την Μαριέττα Χρουσαλά στο θωρηκτό «Αβέρωφ». Μάλιστα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ζήτησε έγγραφες εξηγήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι έγινε στο πλοίο - σύμβολο και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», φιλοξενώντας και φωτογραφίες, οι νεόνυμφοι μετέτρεψαν σε γαμήλιο πάρτι την εκδήλωση της ναυτιλιακής εταιρείας «Atlas Maritime» -που ανήκει στην οικογένεια Πατίτσα- με αφορμή την λήξη της έκθεσης «Ποσειδώνια 2010», την περασμένη Πέμπτη.

Το πλοίο όπου άλλοτε ο ναύαρχος Κουντουριώτης κρεμούσε τα άρματά του και πρωταγωνίστησε στον Α’ Βαλκανικό και τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους στήθηκαν ανθοστήλες με λευκά και μπλε λουλούδια, στρώθηκαν μπουφέδες με γαστριμαργικές απολαύσεις και ποτά, ενώ στήθηκε και... πίστα, όπου πρωταγωνίστησαν τα νησιώτικα, τα καλαματιανά και τα τσιφτετέλια.

Περιχαρής, η πεθερά ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της πρώην παρουσιάστριας στην ναυτιλιακή εταιρεία, ενώ έσυρε πρώτη τον χορόακολουθούμενη από τον γιο και την νύφη της. Παράλληλα, μοντέλα και άλλοι καλεσμένοι πόζαραν ανάμεσα στα κανόνια, ενώ δεν έλειψαν και οι δίσκοι με χρωματιστά κουφέτα για όσους δεν ήταν μεταξύ των 700 καλεσμένων του γάμου!

Στην ανακοίνωσή του το ΓΕΝ αναφέρει ότι είχε ενημερωθεί για την διεξαγωγή εκδήλωσης επί του «Αβέρωφ» από την «Atlas Maritime» με αφορμή τα φετινά «Ποσειδώνια» την και γι’ αυτό προχώρησε στην παραχώρησή του. Ωστόσο, δεν γνωρίζει όσα αναφέρει το δημοσίευμα και για την εξακρίβωσή τους ζήτησε έγγραφες εξηγήσεις, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...