Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Μάρλον Μπράντο: Αχαλίνωτος για σεξ με όλες και... όλους

Τον αχαλίνωτο και διαστροφικό χαρακτήρα του Μάρλον Μπράντο αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα. Οπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας Ρόμπερτ Σέλερς στο «Hollywood Hellraisers», ο «Νονός» ήταν τόσο άτακτος μικρός που οι γονείς του τον έδεναν, ενώ όταν ενηλικιώθηκε, είχε ασίγαστη σεξουαλική επιθυμία τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.

Ως ομοφυλόφιλοι εραστές του κατονομάζονται ιερά τέρατα της σοουμπίζ, όπως ο Τζέιμς Ντιν, ο Ροκ Χάντσον, ο Μοντγκόμερι Κλιφ και ο Μπαρτ Λάνκαστερ. Σύμφωνα με πηγή από τον εκδοτικό οίκο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο, ο Μπράντο περιγράφεται ως ένα «ανεξέλεγκτο παιδί». «Ηταν τόσο άτακτος, όταν μεγάλωνε στην Ομάχα της Νεμπράσκα, που οι γονείς του τον πήγαιναν στο νηπιαγωγείο δεμένο με λουρί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα ήταν δε τόσο έντονα που ενώ ακόμα δεν είχε μπει καλά-καλά στην εφηβεία, πήγαινε κάθε βράδυ στο κρεβάτι της 18χρονης νταντάς του και κοιμόταν μαζί της γυμνός. Στα 18 του, όταν τον απέβαλαν από τη Στρατιωτική Ακαδημία Shattuck στην οποία φοιτούσε, ακολούθησε τις αδερφές του στη Νέα Υόρκη. Εκεί άρχισε να καπνίζει μαριχουάνα, να πηγαίνει με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ, αλλά και να κάνει μαθήματα υποκριτικής με την Στέλλα Αντλερ, που τον έβρισκε ακαταμάχητο.

«Η ηθοποιία λειτούργησε σαν λάδι στη φωτιά της αχαλίνωτης συμπεριφοράς του» αναφέρουν οι πληροφορίες. «Ακόμα και παρουσία μεγάλων ηθοποιών ακουμπούσε τα απόκρυφά του, σκάλιζε τη μύτη του ή ουρούσε στα σκηνικά» αποκαλύπτει το βιβλίο. Αυτά όμως δεν θάμπωναν τη γοητεία που ασκούσε στις γυναίκες.

Στα 20λεπτα διαλείμματα στο καμαρίνι του προλάβαινε να κάνει σεξ με καλλονές όπως η Ινγκριντ Μπέργκμαν, η Τζόαν Κρόφορντ και η Μάρλεν Ντίντριχ, ενώ στην ταινία «Λεωφορείο ο Πόθος» ξεκίνησε και το ειδύλλιό του με τη Μέριλιν Μονρόε. Ο Μπράντο καυχιόταν γι’ αυτές τις επιτυχίες του αλλά και για τη γοητεία που ασκούσε στους άντρες, καθώς δεν ντρεπόταν και για τις ομοφυλοφιλικές του σχέσεις.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...