Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ψινάκης – Καραμεροχαριτάτοι: Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz!

Αχός βαρύς ακούγεται στην ελληνική showbiz. Ο Ηλίας Ψινάκης τα πήρε στο κρανίο με τους Καραμεροχαριτάτους και δε δίστασε να τους κράξει δημοσίως μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Οι ψίθυροι ότι οι σχέσεις μεταξύ του Ψινάκη και του δίδυμου του ΑΝΤ1 είναι ψυχρές είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο έντονοι τον τελευταίο καιρό, όμως μετά την εμφάνισή του στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί», η υποψία έγινε βεβαιότητα.

Και για να μην είμαστε με την αμφιβολία, ο Ηλίας φρόντισε να μας ενημερώσει για την κόντρα του με τους παρουσιαστές του πρωινού του ΑΝΤ1 μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Στον  ΑΝΤ1 παρακαλάγανε να πάω να κάνω μια εκπομπή στο πρωινάδικο, στον Καραμέρο και τον Χαριτάτο και βεβαίως όταν δουλεύεις σ’ ένα κανάλι το προτιμάς. Δηλαδή είσαι υποχρεωμένος να το προτιμήσεις», είπε ο Ηλίας στην εκπομπή του.

Τι έγινε όμως και τελικά δεν τον είδαμε ποτέ στο πρωινό του ΑΝΤ1;

«Νοικιάζω liar jet  για να είμαι στην ώρα μου, που σημαίνει δύο χρόνια εκπομπής στο ραδιόφωνο. Και μου ανακοινώνουν ότι δε θα γίνει το γύρισμα γιατί είναι παρεξηγημένοι, γιατί τέσσερις μέρες πριν είχα πάει στην Ελένη Μενεγάκη και χτύπησε νούμερα»!!!!

Τι είπες τώρα;;;;; Έγιναν τέτοια πράγματα;

Πίσω έχει όμως ο… Ψινάκης την ουρά κι αν οι Καραμεροχαριτάτοι δεν τον ήθελαν μία, εκείνος δεν τους ήθελε δέκα. Πήγε λοιπόν στους άλλους ανταγωνιστές, στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» ντε, πούλησε τον τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και την… υποτιθέμενη κόντρα του με τη Μανωλίδου, όπως μόνο αυτός ξέρει, έκανε και τη ζωντανή σύνδεσή του με τη Μενεγάκη, δίνοντάς της κι αυτής νουμεράκια και άφησε τους Καραμαεροχαριτάτους στα κρύα του λουτρού να κοιτάνε εκείνη τη μέρα τους ανταγωνιστές τους από την τρίτη θέση.

«Όχι δε θύμωσα. Εγώ έπρεπε να προμοτάρω τον τελικό της εκπομπής  και παίρνω τη φίλη μου την Ελένη Κατραβά και της λέω, “να σου πω θέλω να κάνω πρωινό μπορώ;” Δεν ήταν πρόβα πρωινού. Ήταν ότι εγώ έπρεπε να προμοτάρω τη δική μου εκπομπή», είπε ο Ηλίας.

Το πήραν το μαθηματάκι τους λοιπόν τα παιδιά του ΑΝΤ1. Τι τα έβαλαν με τον Ψινάκη; Αφού τελικά χαμένοι βγήκαν…

Δείτε το βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...