Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ελένη και Ματέο ραντεβού στον Λευκό Πύργο !

Μα είναι δυνατόν να είναι και οι δύο στη Θεσσαλονίκη και να μην συναντηθούν; Για την Ελένη Μενεγάκη και το «κολλητάρι» της Ματέο Παντζόπουλο λέμε, που με το που πήγε η παρουσιάστρια για τον «Καφέ» στη συμπρωτεύουσα έκανε και ο Μαθιός την εμφάνισή του.

Ως γνωστόν, η Ελένη και ο καρδιακός της φίλος έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με διαφορετικές πτήσεις και με 2 ώρες διαφορά. Και εκεί που νόμιζαν ότι κανείς δεν θα τους έπαιρνε χαμπάρι, να ‘σου οι φωτογραφίες από το arrival του Μαθιού!

Κι ενώ το τραγουδάκι λέει «στον Λευκό τον Πύργο πήρα τα φιλιά της, είχε και ένα σπίτι στην Καλαμαριά», τα φιλαράκια τα καλά δεν συναντήθηκαν στο μνημείο - σήμα κατατεθέν της πόλης, ούτε σε σπίτι στην Καλαμαριά.

Εξάλλου, η Ελένη έμενε στην προεδρική σουίτα του «Makedonia Palace» που έχει όλα τα κομφόρ - γιατί να βγουν έξω; Από spa μέχρι ιδιωτικό σινεμά διαθέτει το δωματιάκι σου λέει, οπότε πήρε ταινιούλα και φώναξε τον 40χρονο επιχειρηματία για DVD και ποπ κορν...

Σύμφωνα με πηγές από το ξενοδοχείο που επικαλείται η εφημερίδα «Real News», ο Ματέο ήταν... αόρατος, καθώς κράτηση στο όνομά του δεν υπήρχε ενώ ούτε το προσωπικό δεν τον είδε! Πάντως, επιχειρηματίας και θαμώνας του ξενοδοχείου πρόσθεσε με νόημα πως στην προεδρική σουίτα μπαίνει και βγαίνει όποιος θέλει από μέρος που δεν το ξέρουν οι πολλοί, αλλά λίγοι και καλοί!

Βy the way, στην ίδια σουίτα είχε μείνει προ ημερών και ο Γιάννης Λάτσιος -τότε στης Ελένης την γιορτή ντε, που είχε πάρει σβάρνα τα ξενυχτάδικα με τον Αρναούτογλου και τον Κανάκη...

Πάντως, Ελένη και Ματέο δεν συνέχισαν τις συναντήσεις στο Πόρτο Καράς της Χαλκιδικής όπου βρέθηκε η παρουσιάστρια μετά την Θεσσαλονίκη.

Δεν πειράζει, βρε...
Πάει και Κρήτη ο «Καφές», οπότε τα λέτε στο Ηράκλειο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...