Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Γνωστός ηθοποιός στα δικαστήρια λόγω σκύλου

Στο σκαμνί θα καθίσει γνωστός ηθοποιός καθώς το λυκόσκυλό του επιτέθηκε σε δύο ανήλικα παιδιά και έναν 35χρονο άνδρα. Μάλιστα, ο τελευταίος δηλώνει απογοητευμένος από την στάση του ηθοποιού και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Μάνος Πίντζης. Το περιστατικό το οποίο τον οδήγησε στα δικαστήρια έγινε το μεσημέρι της 16ης Νοεμβρίου του 2006, στην Μεταμόρφωση.

Όπως εξιστορεί ο 35χρονος -κελευστής στο Ναυτικό- στην εφημερίδα «Espresso», περνούσε με έναν φίλο του από το σημείο οδηγώντας τις μηχανές τους όταν άκουσαν μία γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. «Είδαμε ένα μεγάλο και αγριεμένο λυκόσκυλο που είχε επιτεθεί σε ένα αγοράκι! Δίπλα βρισκόταν ένα ακόμα τρομοκρατημένο παιδί που έκλαιγε», αφηγείται και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να βοηθήσουν τα παιδιά: «εγώ άρχισα να του φωνάζω, ενώ ο φίλος μου βρήκε την ευκαιρία, άρπαξε τα δύο αγοράκια και έφυγε μακριά».

Η περιπέτεια, όμως, δεν τελείωσε εδώ, καθώς ο σκύλος επιτέθηκε στον 35χρονο, δαγκώνοντάς τον στην παλάμη και σε άλλα σημεία των χεριών του! Ο κελευστής πάλεψε με τον σκύλο, ενώ δεν δίστασε να προτάξει το όπλο που είχε πάνω του χωρίς να πυροβολήσει και ο σκύλος τράπηκε σε φυγή.

Όπως λέει ο ίδιος, στη διάρκεια του επεισοδίου η μητέρα του Μάνου Πίντζη είχε βγει έξω από το σπίτι και απειλούσε πως θα καλέσει τον γιό της, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις επειδή έβγαλε όπλο εναντίον του σκύλου! Το περιπολικό της αστυνομίας που κλήθηκε στο συμβάν πήρε τα δύο παιδιά και τον ηθοποιό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου συνεχίστηκε η αντιπαράθεση μεταξύ του 35χρονου και του Μάνου Πίντζη.

Μάλιστα, ο 35χρονος κελευστής καταγγέλλει πως ηθοποιοί από το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» (όπου έπαιζε ότε ο Πίντζης) τηλεφώνησαν στο τμήμα και ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερος, κάτι που έγινε την επομένη το πρωί.

Η συνέχεια θα γραφτεί στα δικαστήρια, όπου ο ηθοποιός αντιμετωπίζει την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης σκύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...