Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Το one night stand που χάλασε τον βασιλικό γάμο!

Καθόλου σύμφωνο με το πρωτόκολλο δεν είναι το one night stand πριν από τον γάμο με μια πριγκίπισσα, γι' αυτό ο γάμος της πριγκίπισσας Μαντλίν της Σουηδίας με τον δικηγόρο Τζόνας Μπέργκστρομ δεν θα γίνει ποτέ, αφού στη σχέση του ζευγαριού μπήκε τρίτο πρόσωπο.

Πέτρα του σκανδάλου είναι η ξανθιά αθλήτρια του χάντμπολ Τόρα Απστρομ Μπεργκ, η οποία αποκάλυψε το «παραστράτημα» του 31χρονου δικηγόρου στο νορβηγικό περιοδικό «Se Og Hor». Σύμφωνα με όσα είπε, η σεξουαλική επαφή τους έγινε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του Μπέργκστρομ για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Ere, όπου είχε πάει με αντροπαρέα. Σε μια έξοδό τους σε night club ο δικηγόρος γνώρισε την Μπεργκ και αφού την ακολούθησε με ταξί στο σπίτι της μοιράστηκαν μερικές ώρες πάθους. Οπως εξηγεί η Μπεργκ στη συνέντευξή της, αρχικά δεν τον αναγνώρισε. «Αν το ήξερα, δεν θα είχα κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Λυπάμαι τη Μαντλίν που έχει στο πλευρό της έναν άπιστο άνδρα» δήλωσε χαρακτηριστικά!

Μετά την αποκάλυψη το παλάτι ανακοίνωσε τον χωρισμό και η πριγκίπισσα Μαντλίν έφυγε για Νέα Υόρκη, προκειμένου να βρει την ησυχία της αλλά και να συνέλθει από το σοκ της προδοσίας του αρραβωνιαστικού της, με τον οποίο συζούσε σε ένα διαμέρισμα στη Στοκχόλμη. Ο Μπέργκστρομ της είχε κάνει πρόταση γάμου στο Κάπρι το περασμένο καλοκαίρι και η ημερομηνία του γάμου αναμενόταν να ανακοινωθεί το καλοκαίρι. Για τρεις ημέρες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου το παλάτι αρνιόταν να επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά τελικά εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού.

Αυτό το σκάνδαλο δεν είναι η μόνη «καυτή πατάτα» ερωτικής φύσεως που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η σουηδική βασιλική αυλή. Ο αδερφός της Μαντλίν, πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος, έχει σχέση με ένα μοντέλο που κάνει γυμνές φωτογραφήσεις και συμμετέχει σε τηλεοπτικά ριάλιτι. Την ίδια ώρα το μόνο που φαίνεται να πηγαίνει καλά είναι οι προετοιμασίες του γάμου της μεγαλύτερης αδερφής της Μαντλίν, της διαδόχου του θρόνου, πριγκίπισσας Βικτόρια, με έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τον Ιούνιο. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...