Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η περιπέτεια της Μενεγάκη με οπαδούς του Άρη

Μια ξεχωριστή περιπέτεια που δύσκολα θα ξεχάσει έζησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι του Σαββάτου. Πήρε τα παιδιά της, πήγε σε έναν παιδότομο στην Μαλακάσα αλλά όταν προσπάθησε να γυρίσει, την πάτησε! Χωρίς να το καταλάβει, βρέθηκε ακινητοποιημένη για ώρες ανάμεσα στα πούλμαν των οπαδών του Άρη, που εκείνη την ώρα μόλις είχαν φτάσει στην Αθήνα και περίμεναν επί της Εθνικής Οδού για να μεταφερθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Την Ελένη την έλουσε κρύος ιδρώτας, καθώς είχε μαζί της και τα παιδιά. Έβλεπε τα πάντα να είναι κιτρινόμαυρα και οι οπαδοί να έχουν βγει από το πούλμαν και να φωνάζουν με ντουντούκες και τύμπανα υπέρ της ομάδας τους. Κυρίως όμως τους έβλεπε να καπνίζουν με το ραχάτι τους και να μην βιάζονται να ξαναμπούν μέσα στα πούλμαν τους, οπότε αντιλαμβάνονταν ότι το μαρτύριο για αυτήν δεν θα είχε σύντομο τέλος.

Κάποια στιγμή ορισμένοι την αναγνώρισαν, οπότε η Ελένη άρχισε να χαμογελά αμήχανα και να προσπαθεί να φωνάξει μαζί τους συνθήματα για να κερδίσει τη συμπάθειά τους. Τελικά έφτασε με αρκετή καθυστέρηση στο σπίτι της. Και... τα έβαλε με τους συνεργάτες της, που δεν την είχαν ενημερώσει έγκαιρα για αυτήν την μετακίνηση. «Όποτε άλλοτε έχει αγώνα, να με ενημερώνετε», τους είπε, την ώρα που εκείνοι προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πόσο τυχερή ήταν που πέτυχε τους οπαδούς του Άρη στο κατέβασμα προς την Αθήνα και όχι μετά τον αγώνα, στο ανέβασμα, όταν πλέον είχε τελειώσει ο αγώνας, είχε ηττηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης και επικρατούσε στις τάξεις των οπαδών πίκρα, απογοήτευση και εκνευρισμός.

Δείτε την απολαυστική περιγραφή της Ελένης Μενεγάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...