Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Κι αν είσαι και παπάς στη Δέσποινα θα πας!

Στη Βανδή με τον πνευματικό του! Αλλη μία φορά ο Ηλίας Ψινάκης κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Αυτός και ο Ντέμης Νικολαΐδης, που τα έδωσε όλα στην πίστα για χάρη της συζύγου του.

Πλήθος celebrities κατέκλυσαν το νυχτερινό κέντρο «Thalassa» την Παρασκευή και το Σάββατο, με πρώτον και καλύτερο τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος αυτή τη φορά το έκαψε χορεύοντας και τραγουδώντας καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς τις επιτυχίες της συζύγου του. Από τις ιδιαίτερες παρέες της βραδιάς ήταν αυτή του Ηλία Ψινάκη που αποφάσισε να διασκεδάσει με έναν δικό του άνθρωπο, τον πατέρα Σεβαστιανό ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» είναι ο πνευματικός του.

Η εικόνα του εκκεντρικού μάνατζερ με τον ιερωμένο στο πλευρό του αρχικά ξάφνιασε τους παρευρισκομένους. Οπως πληροφορηθήκαμε, ο πατέρας Σεβαστιανός συνδέεται με στενή φιλία εδώ και πολλά χρόνια με τον Ηλία Ψινάκη. Σε εκείνον καταφεύγει ο μάνατζερ όταν θέλει να εξωτερικεύσει τα εσώψυχά του και να εξομολογηθεί. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύεται πραγματικά.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Ντέμης και ο Ψινάκης που σχολιάστηκαν. Το πρόγραμμα της Δέσποινας το Σάββατο παρακολούθησε και η Ελλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια, που πλέον δηλώνει μόνη, βρέθηκε στο κέντρο της παραλιακής με τον φίλο της Μάνο Μαγιάτη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και το γιόρτασε, όπως ήταν επόμενο, για τα καλά. Τα τριάντα και κάτι έσβησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ωστόσο το κεράκι στην τούρτα ήταν ένα.

Στην ίδια παρέα ήταν και η κολλητή του Μάνου Μαγιάτη, η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της Βαγγέλη Ταρασιάδη, αλλά και η Νάντια Μπουλέ, χωρίς όμως τον αγαπημένο της Γρηγόρη Αρναούτογλου που, όπως μάθαμε, την ίδια ώρα ήταν με φίλους στο «Villa Mercedes».

Σαββατόβραδο με Βανδή έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκι. Εκεί και οι ερωτευμένοι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον αγαπημένο της Λέοντα Πατίτσα, που ξεφάντωσαν ώς το χάραμα.
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...