Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η αποκάλυψη του Παπαδάκη για το έμφραγμα που πέρασε

Μια κατάθεση ψυχής έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης μιλώντας για την προσωπική του ζωή όπως λίγες φορές τον έχουμε ακούσει, καθώς προσπαθεί να βγάζει προς τα έξω μόνο ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά του.

Η αποκάλυψη που έκανε όμως μέσα από το «Πρωινό ΑΝΤ1» την ώρα που η συζήτηση ήρθε στα γενόσημα φάρμακα «πέταξε» την πρώτη είδηση, αποκαλύπτοντας:

«Εμείς λέμε και ξαναλέμε τα εξής: Δεν βάζουμε θέμα αμφιβολίας εάν είναι αποτελεσματικά τα γενόσημα ή όχι. Είναι και παραείναι πολλά από αυτά. Εγώ με γενόσημα θεραπεύομαι. Μ’ ένα έμφραγμα που πέρασα πριν από πέντε χρόνια. Και μάλιστα, δεν έλειψα ούτε μισή ώρα από τη δουλειά μου. Επαθα το έμφραγμα, πήγα στο νοσοκομείο, έκανα μπαλονάκι και ξαναγύρισα. Δευτέρα ήμουν εδώ, στη δουλειά μου» είπε με νόημα ο παρουσιαστής.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μόνο μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του, καθώς για μία ακόμη φορά λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσει το κοινό του άφησε υπονοούμενα για την επόμενη σεζόν.

Εμφανώς όμως πιο ήρεμος από την προηγούμενη φορά, άφησε να εννοηθεί ότι ακόμη δεν έχει κάνει κάποια συνάντηση με το κανάλι προκειμένου να συζητηθεί τι θα γίνει. Και ενώ έχει πει ότι το συμβόλαιό του τελειώνει, φαίνεται να μην ξέρει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το σχετικό ραντεβού μεταξύ του παρουσιαστή και του καναλιού θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Ετσι, φρόντισε να ανάψει και πάλι φωτιές λέγοντας στα δύο δίδυμα αδέλφια που είναι δημοσιογράφοι και τα οποία είχε ξαναβγάλει στην εκπομπή του το 1996: «Θα τα ξαναπούμε μετά από 14-15 χρόνια, γιατί εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ νέος και δεν πρόκειται, σε κόντρα όλων αυτών που πιστεύουν ότι μεγαλώσαμε, να φύγω από αυτή τη δουλειά. Αισθάνομαι πάρα πολύ νέος».

Μάλιστα, για το τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο και αν θα βρίσκεται στην εκπομπή και στην πρωινή ζώνη -κάτι που και από το κανάλι φαίνεται να είναι σε σκέψη, αφού η κρίση έχει χτυπήσει και τα κανάλια- απάντησε όλο νόημα: «Οσο για τον Σεπτέμβριο, υπάρχει και η άλλη λύση: να έρθω εγώ στις Σέρρες καλεσμένος σε εσάς, και όχι εσείς σε μένα».


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...