Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Μαρκουλάκης: «Ως παιδί δεν έπαιζα μπάλα αλλά με τις κούκλες της αδερφής μου»


Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και από τα πρώτα ονόματα στο χώρο της υποκριτικής.  Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ  πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές και έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στο θεατρικό σανίδι.

Είναι ιδιαίτερα γοητευτικός, ευγενής και πατέρας ενός μικρού αγοριού. Σε συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ομολόγησε πως μικρός έκανε πράγματα που έκαναν τα κορίτσια και πως αντί για μπάλες έπαιζε με κούκλες.

«Ως παιδί έκανα πράγματα που δεν έκαναν τα αγόρια αλλά τα κορίτσια. Δεν έπαιζα καθόλου μπάλα αλλά με τις κούκλες της αδερφής μου –το ποδόσφαιρο το εκτίμησα μεγάλος. Μικρός δεν είχα βίαιη πλευρά, δεν μου άρεσε να βρίζω ή να πλακώνομαι, είχα μια μεγαλύτερη ευαισθησία και ωριμότητα σε σχέση με τα συνομήλικά μου αγόρια. Αυτό μάλλον υπέκρυπτε μια καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία παρά μια θηλυκή πλευρά. Ειλικρινά, πιστεύω πως αν ο κόσμος διοικείτο από γυναίκες, θα ήταν πιο ειρηνικός. Οι άντρες αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο μέσω της διαδικασίας του ορθού λόγοι. Οι γυναίκες τον αντιλαμβάνονται διαισθητικά, τον νιώθουν».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...