Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Τ. Σωτηροπούλου: Ο έρωτας, οι αρνητικές κριτικές, ο γάμος και το... Skyfall!


Στις αρνητικές κριτικές και τους επικριτές της απαντά η Τόνια Σωτηροπούλου, μιλώντας ταυτόχρονα για τον έρωτα, τους άντρες και την επιλογή της να ακολουθήσει το όνειρό της στο εξωτερικό.

“Δεν θεωρώ ότι ο γάμος αλλάζει κάτι στη ζωή ενός ανθρώπου. Οτιδήποτε γίνεται για το “φαίνεσθαι” ανήκει στην κατηγορία των πραγμάτων που θα ήθελα να αποφύγω. Δεν με έλκουν τα άπειρα λεφτά, ούτε με έχω στο μυαλό μου στα 40 ως μια καλοπαντρεμένη κυρία... Ποτέ δεν υπήρξε με κάποιον με πολλά λεφτά, γιατί αυτά με κάνουν να νιώθω άβολα. Μέσα μου αισθάνομαι κατά κάποιον τρόπο ένας άντρας παγιδευμένος σε γυναικείο σώμα!”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Life”.

Στην κριτική που δέχτηκε από κάποιους για τη συμμετοχή της στο “Skyfall”, όπου λένε πως εμφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα απάντησε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι λίγα δευτερόλεπτα. Είναι ένα λεπτό. Από εκεί και πέρα έχω να πω ότι δεν έχει υπάρξει άλλη Ελληνίδα που να έχει παίξει σε Bond και πως ακόμη και η Berenice που κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο εμφανίζεται για περίπου πέντε λεπτά”.

Όσο για την απόφασή της να ζήσει στο εξωτερικό, ανέφερε: “Για ποιο λόγο να γυρίσω μόνιμα όταν γίνονται όλα αυτά; βλέπουν ένα νέο άνθρωπο που κάνει κάτι το οποίο υπό μια έννοια προωθεί τη χώρα τους με θετικό τρόπο και αμέσως πάνε και τον θάβουν”.

Διάβασε περισσότερα στο Life που κυκλοφορεί!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...