Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη - Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά όχι τον ΑΝΤ1!- VIDEO

Τι ερωτηματικά άφησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με το κανάλι;

Τίτλοι τέλους και για το ενημερωτικό μέρος της εκπομπής Πρωινό ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αφιερώνει τα τελευταία πέντε λεπτά της εκπομπής για την αποφώνησή του. Ο δημοσιογράφος ήταν σαφής σε πολλά από αυτά που είπε, έστειλε τα μηνύματά του εκεί που επιθυμούσε, ενώ σε κάποια καίρια θέματα, άφησε μεγάλα ερωτηματικά.

Τα νούμερα τηλεθέασης

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για πρώτη φορά για την τηλεθέαση της εκπομπής, για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τονίζοντας τα εξής: "Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους, γιατί ήσασταν κοντά μας και μας επιβραβεύσατε δίνοντας διψήφιο αριθμό τηλεθέασης από το δεύτερο κανάλι. Ήταν οι καλύτερες τηλεθεάσεις των τελευταίων 10 - 15 ετών".

Τα λάθη και οι αδικίες

Σε απολογητικό ύφος, ο παρουσιαστής αναφερόμενος στους πολιτικούς που πέρασαν από το τραπέζι του, σημείωσε: "Κάναμε λάθη, φοβερά λάθη, αδικήσαμε ανθρώπους, αλλά λάθη κάνουν εκείνοι που δεν ισχυρίζονται ότι είναι τέλειοι. Μπορεί και να υπερβάλαμε, αλλά υπερβάλουν αυτοί που είναι ειλικρινείς και αν τρέχει και λίγο κρητικό αίμα στις φλέβες σου, τα πράγματα γίνονται χειρότερα".

Ποιους ευχαρίστησε;

Στη συνέχεια, όταν έφτασε η ώρα των ευχαριστιών, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές και στη συνέχεια ευχαρίστησε έναν προς έναν ονομαστικά, όλους τους συνεργάτες του, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Καμία αναφορά δεν έκανε ο παρουσιαστής στο κανάλι, αλλά ούτε και στα στελέχη του! "Θέλω να ευχαριστήσω τα νέα παιδιά που ήταν δίπλα μου αυτή τη χρονιά και που εύχομαι να είμαστε μαζί για πολλά χρόνια. Πάνω απ' όλα να ευχαριστήσουμε εσάς!", αρκέστηκε να πει.

Η επόμενη σεζόν

Εδώ παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό, τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του παρουσιαστή με τον ΑΝΤΕΝΝΑ; Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μίλησε καθόλου για το θέμα, μόνο μέσω κάποιων ...διακριτικών λεπτομερειών μέσα σε φράσεις, που ενδεχομένως να δείχνουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Όταν ρώτησε τους συνεργάτες του αν θέλουν να συνεργαστούν μαζί του τα επόμενα χρόνια και όταν είπε στους καλεσμένους του ότι οι αδικίες μεταξύ δημοσιογράφων και πολιτικών θα συνεχίσουν να υπάρχουν, άφησε ένα παραθυράκι αισιοδοξίας για την έκβαση που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις του με τον ΑΝΤ1

Τελευταίο και ηχηρό μήνυμα του παρουσιαστή για την ζώνη που δημιούργησε δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το "Καλημέρα Ελλάδα"!

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...